Gazete Vatan Logo

Kısmetse Olur haftanın finaline hangi isim elendi? Büyük sürpriz...

Kısmetse Olur haftanın finali yine nefes kesen anlara sahne oldu. Kanal D ekranlarında Seda Akgül'ün sunumu ile izleyici ile buluşan Kısmetse Olur'da eve hangi isim veda etti. İşte Kısmetse Olur haftanın finaline ilişkin tüm merak edilen soruların yanıtları...

Kısmetse Olur haftanın finaline hangi isim elendi? Büyük sürpriz...

Kısmetse Olur reyting listelerini alt üst etmeye devam ediyor. Kanal D ekranlarının fenomen haline gelen yarışma programı Kısmetse Olur dün akşam yayınlanan haftanın finalinde büyük bir sürpriz yaşandı. Gelin ve damat adaylarının yaptığı oylama ile eleme gecesinde 2 aday belirlendi. Onur ve Sibel’in elenen isim listesinde yer aldığı Kısmetse Olur'da beklenen olmadı. Seda Akgül Kısmetse Olur haftanın finalinde eleme yapılmayacağını açıklayınca Onur ve Sibel başta olmak üzere tüm yarışmacılar derin bir nefes aldı. İşte Kısmetse Olur haftanın finaline ilişkin merak edilen soruların yanıtları...

KISMETSE OLUR HAFTANIN FİNALİNDE NEDEN ELEME OLMADI?

Sevilen yarışma programında eleme stresi yaşayacak adaylar elenen ismi belirlemek için oy kullandı. Berker ve Serap'ın evden birlikte çıkması üzerine Gözde Bozacı büyük bir hayal kırıklığı yaşarken gelin adayını diğer yarışmacılar teselli etti. Berker'in yaptığı davranış diğer damat adayları tarafından da eleştirilirken ikili için "Dengini bulmuşlar" yorumları yapıldı. İkilinin evden ayrılması nedeniyle bu hafta özel bir eleme yapılmadı.

Haberin Devamı

Aycan ve Onur arasında tansiyon yükseliyor. Onur, neden bu kadar tepkisiz? Kısmetse Olur dün gece yayınlanan haftanın finalinde taşlar yerinden oynuyor. Aycan ve Onur çifti arasında beklenmedik bir tartışma çıkıyor. Aycan, artık evden gitmek istediğini söylüyor.
'Kısmetse Olur'da sözlenen Hazal-Emre çifti ayrıldı
Geçtiğimiz sezona damgasını vuran yapımlardan 'Kısmetse Olur'un popüler çifti Emre ile Hazal, evlilik yolunda ilerlerken sürpriz bir şekilde ayrılık kararı aldı.
İlk sezonu Temmuz 2016'da final yapan 'Kısmetse Olur'un şampiyonları Eser ve Cansel olmuş, ancak evlenmek istemediklerini gerekçesiyle haklarını ikinci olan Nur Erkoç-Batuhan Cimilli çiftine bırakmıştı. Programda evlenen çift, şu sıralar bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor.
Üçüncü olan Emre-Hazal çifti, 'Kısmetse Olur' evinde sözlenmiş, program sonrası da ilişkileri devam etmişti. Ancak ikili, geçtiğimiz ay ilişkilerine nokta koydu.
Sosyal medyada birbirlerini takipten çıkaran Hazal ve Emre, birlikte yer alşdıkları tüm fotoğrafları da sildi.
KISMETSE OLUR HAFTANIN FİNALİ FRAGMANI
Berker, Serap'ın elinden tutup çıkınca Gözde krize giriyor!
Kısmetse Olur'da Berker, olan biten her şeyi kabul edip eski gelin adayı Serap'ı alıp evden çıkıyor. Serap'ın eve gelmesiyle bir bir ortaya çıkan gerçeklerle Gözde de yüzleşmek zorunda kalıyor. Berker'den bir açıklama bekleyen, ortadaki belirsizliğin kalkmasını isteyen Gözde, bir anda Berker'in ayağa kalkıp Serap'ın elini tutmasıyla şoka giriyor. Berker'in bu davranışı evdeki tüm adayların tepkisini alıyor!
Barış ve Gökhan'ın itirafları herkesi şok etti!
Kısmetse Olur'un damat adaylarından Barış ve Gökhan, Berker ve Serap'ın dışarda görüştüklerine şahit olduklarını itiraf ettiler. Barış, Berker'in araması üzerine onu arabasıyla Serap'ın yanına götürdüğünü ve arabada Berker'in "Serap benim hayatımın kadını, onunla evleneceğim" dediğine kadar her şeyi bir bir anlattı. Barış'ın sözlerinin ardından Gökhan da bildikleri olduğunu ve şimdi onları anlatmanın zamanı geldiğini söyledi.
Didem, gelin adaylarına şarkı söyledi!
Önceki gün evde yaşanan durumlardan dolayı güne buruk başlayan gelin adayları, Didem'in söylediği şarkılarla kafa dağıttılar. Aycan'ın teşvik etmesiyle şarkı söylemeye başlayan Didem, herkesi duygulandırdı. Damatlar evine verilen görüntü ile Adnan da Didem'in kendisine şarkılı gönderme yaptığını ileri sürdü.
Kısmetse Olur'da Berker'e eski sevgili şoku!
Berker'e gönderilen börek ortalığı karıştırıyor. Gözde ile tanıma yolunda olan Berker, eve gelen börek ve yanındaki özel notlar sonrasında büyük bir şok yaşıyor. Gelen notların sadece bir kişiye ait olabileceğini ve bu kişinin kim olduğunu tahmin eden ancak söylemeyen Berker, bir anda geriliyor. Olayların üzerine Gözde damatlar evine geliyor. Berker'den açıklama bekleyen Gözde, onun sözlerinden tatmin olmayıp üstüne bir de azar işitince damatlar evini terkediyor. Peki Berker'in aklındaki isim kim? Gözde, Berker'i affedecek mi?

Haberin Devamı