Gazete Vatan Logo

Kısmetse Olur haftanın finalinde gelin adayı bayıldı!

Kısmetse Olur haftanın finali 18 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak. Her gün heyecanlı olayların yaşandığı Kısmetse Olur'un haftanın finali fragmanı yayınlandı. Kısmetse Olur'da gelin adayının bayılması herkesi şoke etti.

Kısmetse Olur haftanın finalinde gelin adayı bayıldı!

Kısmetse Olur'un bu haftaki final bölümünde büyük bir tartışma yaşayan Adnan ve Didem ilişkilerini bitirdiklerini ilan etti. Tüm bu olayların üzerine Kısmetse Olur'da Didem bayılarak herkesi korkuttu. Adnan Didem'i uyandırabilmek için çabaladı ve ambulans çağırıldı.

KISMETSE OLUR HAFTANIN FİNALİ FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Kısmetse Olur'un final programında diğer bir dikkat çekici olay da Gökhan ve Rabia'nın ayrılması oldu. Kısmetse Olur sunucusu Seda Akgül böylelikle evde sadece tek bir çiftin kaldığını, onun da Aycan ve Onur olduğunu duyurdu.

SEMİH DİSKALİFİYE EDİLDİ

Hazal'ın şok bir eleme gecesinde evden gitmek durumunda kalması üzerine Semih, sevdiği kadının elinden tutarak evden çıkmıştı. Daha sonra yapılan şok iddialar ortalığı karıştırdı. Hazal da Semih'e ulaşamıyordu. Semih'e ulaşamayan program ekibi sosyal medyada Semih'in elenen damat adaylarından Şahin ile birlikte Kıbrıs'a gittiği haberini buldu ve paylaştı. Seda Akgül'ün yaptığı açıklamada da bu davranışından dolayı Semih'in artık eve dönemeyeceğini söyledi ve böylece diskalifiye iddialarını da doğrulamış oldu.

Haberin Devamı