Gazete Vatan Logo

Kısmetse Olur haftanın finali ne zaman? (1 Ocak 2017)

Kısmetse Olur haftanın finali her hafta yayınlanıyor. Kısmetse Olur'un 1 Ocak günü olan programı dün gece ekranlara gelmedi. Takipçilerinin merakla beklediği Kısmetse Olur eleme programı neden yayınlanmadı? Ne zaman ekranlara gelecek. İşte cevaplar...

Kısmetse Olur haftanın finali ne zaman? (1 Ocak 2017)

Kısmetse Olur haftanın finali 1 Ocak Pazar günü yayınlanmadı. Kısmetse Olur'un yeni bölümünün yayınlanmamış olması yılbaşının ertesi gününe denk gelmesinden dolayı oldu. Kısmetse Olur eleme programının ne zaman ekranlara geleceği henüz açıklanmadı. Peki neler yaşanacak?

KISMETSE OLUR HAFTANIN FİNALİ FRAGMANI

KISMETSE OLUR HAFTANIN FİNALİNDE NELER YAŞANACAK?

Gökhan ve Sibel'in birbirlerinden hoşlandığı iddiası doğru çıkacak mı? Sibel artık ucu açık konuştuğunu ve bu evde her şeyin olabileceğini söylüyor. Sibel'in talibi olan kişi ise Gökhan'ın arkadaşı olduğunu ve bu saatten sonra kendisini tanımak istemediğini söylüyor. Sibel gözyaşlarına boğularak evden gitmek istediğini söylüyor.

Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı resmi sitede yayınlanmışken, şu anda oradan kaldırıldı. Kısmetse Olur'un ne zaman yayınlanacağı ve kimin eleneceği merak konusu oldu.