Gazete Vatan Logo

Havaalanını yakacaklar!

Fenerbahçeliler Alex'i uğurlamaya hazırlanıyor

Fenerbahçeli taraftarlar, futbol takımında 8 yılı aşkın süre forma giyen, takım kaptanlığı yapan ve birçok istatistiğe yansıyan performansıyla kulüp tarihine geçen Alex ve ailesini Türkiye’den görkemli biçimde uğurlamaya hazırlanıyor.

Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’ndan bugün akşam saatlerinde ülkesine dönmesi beklenen Alex’i yolcu etmek isteyen taraftarlar, Fenerbahçe Kulübü’nün tahsis edeceği otobüsler ve özel araçlarıyla havalimanına konvoy halinde gidip, Brezilyalı yıldıza veda edecekler.

Bu arada Fenerbahçeli bazı yönetici ve futbolcuların da Alex’i uğurlamaya gelmesi bekleniyor. Sarı-lacivertli kulüp saat 20.00’de Kadıköy Evlendirme Dairesi’nin önünden özel otobüsler kaldıracak.

Taraftarlar harekete geçti

Bu akşam Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan özel uçakla ülkesi Brezilya'ya dönecek olan yıldız oyuncu için Fenerbahçeli taraftarlar dün geceden beri hazırlık yapıyor.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yanına heykelini diktikleri Alex'i Türkiye'den efsane bir şekilde yolculamak isteyen Fenerbahçeliler, yüzlerce meşale ile havaalanını adeta yakacak.

Alex için veda gecesine özel pankartlar boyayan sarı lacivertli taraftarların Sabiha Gökçen Havaalanı'na akın etmesi bekleniyor. Brezilyalı futbolcu Alex'in saat 20:00'de havaalanında olması bekleniyor.

Tecrübeli futbolcu saat 22:00'de ise Türkiye'ye veda edecek...

TARAFTAR ALEX'İN GİDİŞİNİ KONUŞUYOR

Alex'in Fenerbahçe'den ayrılması 7'den 70'e herkesi üzdü. Bugün Türkiye'den gidecek olan Alex için twitterda yorumlar gelmeye devam ediyor. İşte onlardan bazıları..

hayko bağdat ? Ben Alex'in yerinde olsam, heykeli de gotururdum.

Söz sanatları Bugün bir uçak var ki..25 Milyon yürek taşıyacak. Vedalar soğuk olur sıkı giyin Kaptan. Herşey için Teşekkürler, Büyük Kaptan Alex de Souza!

Gülşah Kaya "O gittiginde n'apariz?" derdik hep.. Bugun, o gun... Gozlerimizden akan yaşsin Alex!

ÇAPAMAG ? Gitme sana muhtacım... FB Kulübü, Alex'i uğurlamak isteyen taraftarlara 20.00'de Kadıköy Evlendirme Dairesi otoparkından otobüs kaldırıyor


Ümit Alan ? NTV'den anons "Alex de Souza Türkiye'deki son 24 saatini yaşıyor." Abarttık mı büyük bir abartıyoruz bir şeyi, öyle böyle değil yani.

Belgin Başgan ? Bugun gunlerden HUZUN, bugun gunlerden VEDA, bugun gunlerden ALEX DE SOUZA!

Twit Kralı ? Ben bır besıktaslı olarak oh sende kurtuldum dıye sevınemıyorum , bır fenerbahcelı kadar uzuldum ALEX.

GB ? Bugun gunlerden HUZUN, bugun gunlerden VEDA, bugun gunlerden ALEX DE SOUZA!

Güçlü Mete Alex bu akşam ailesiyle birlikte Brezilya'ya dönüyor. Taraftarlar Alex'i uğurlamak için hazırlıklarını tamamlıyor.

Ezgi Yıldız #BirUcakVarBugun kalktiginda milyonlari aglatacak ama o milyonlari Alex ile birlikte yaninda goturecek.

Haberin Devamı