Gazete Vatan Logo

Hanım Köylü final bölümü ile izleyenleri ekrana kitleyecek!

Hanım Köylü ekranlara veda ediyor. Star Tv ekranlarında yayınlanan Hanım Köylü, 13. final bölümü fragmanını yayınladı. Elmas ve Koptagel her şeyden habersiz gizlice kıyacakları nikah için hazırlık yapmaktadırlar. İşte Hanım Köylü 13.final bölümü fragmanı ve detayları...

Hanım Köylü final bölümü ile izleyenleri ekrana kitleyecek!

Hanım Köylü 13.final bölümünde Elmas ve Koptagel herşeyden habersiz gizlice kıyacakları nikah için hazırlık yapmaktadırlar. Hanım Köylü 13.final bölümü fragmanı ve merak edilen detaylar...

HANIM KÖYLÜ 13.FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI

HANIM KÖYLÜ YENİ BÖLÜM ÖZETİ

İlkgün’ün kız kardeşlerine yakalanan Elmas ve Koptagel herşeyden habersiz gizlice kıyacakları nikah için hazırlık yapmaktadırlar. Düzgün kardeşine gönderdiği kızı Gülgün’ün kaçırıldığının öğrenince Gülgün’ün peşine düşer. Bu sırada İstanbul’dan gelen Fikri babasından kalan kutuyu açınca şok yaşar. Ancak şok yaşayan sadece Fikri değildir. Aynı zamanda Reşat da Koptagel ve Elmas arasındaki ilişkiyi öğrenmiştir ve bunun bedeli onun için oldukça ağır olur.

Dedenin mirası İlkgün ve Ferit’in de hayatını değiştirmiştir. Ferit için tek bir gerçek vardır. O da İlkgün’e olan aşkı. İlkgün de Ferit’e olan aşkını nihayet herkeslere açıklayabilme cesareti bulur. Ancak hayat, bundan sonra ikisi için de çok farklı olacaktır.

Yayın Günü: 01 Ağustos PAZARTESİ

Haberin Devamı

Yayın Saati: 20.00

HANIM KÖYLÜ KONUSU

Saklıköy, doğa harikası çok güzel kızlarıyla meşhur bir köydür. Buradan yaşayan köylüler bu eşsiz güzelliğin dışarıdan gelecek olan kişiler tarafından bozulacağına inanırlar.

Köyden dışarıya kız vermeyen Saklıköylüler, Köyün dışından biri o bölgeden bir kızla evlenmek isterse mutlaka ‘Hanımköylü’ olup, orada yaşaması gerektiğinin üstünü çizerler.