Gazete Vatan Logo

‘Gurur duyuyorum’

‘Gurur duyuyorum’

Kızının okulunda

Başbakan Davutoğlu, kızının eğitim gördüğü Hacı Ömer Tarman Anadolu Lisesi ile Muazzez Karaçay İlkokulu’nu dün ziyaret ederek, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Davutoğlu bazı öğrencilerle şakalaştı. Davutoğlu çiftinin, öğrenciler tarafından verilen “16 Mayıs Gençlik Konseri”ni izlediği ve Hacer Bike Davutoğlu’nun da piyano ile konsere eşlik ettiği öğrenildi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu önceki akşam yakın çalışma ekibine Çankaya Köşkü’nde veda resepsiyonu verdi. Resepsiyona gelen konukları eşi Sare Davutoğlu ile karşılayan Başbakan Davutoğlu, davetlilerle tek tek tokalaşıp, fotoğraf çektirdi. Başbakan Davutoğlu, resepsiyonda yaptığı konuşmada “Bu tür görevler, onurla yapılan görevlerdir. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olmak, 78 milyon vatandaşın sorumluluğunu üstlenmek, bir insana hayatı boyunca nasip olabilecek en büyük lütuftur. Allah’a hamd ediyorum. Böyle bir milletin sorumluluğunu üstlenmiş olmaktan ve 20 ay boyunca bunun hakkını vermeye bir karınca misali çalışmış olmaktan, büyük gurur duyuyorum” dedi.

Haberin Devamı

Kahraman’a veda

Başbakan Davutoğlu, veda ziyaretleri kapsamında dün TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ı ziyaret etti. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren ziyaret, görüntü alınmasının ardından basına kapalı devam etti. Görüşmenin ardından TBMM Başkanı Kahraman, Davutoğlu’nu makam aracına kadar uğurladı.