Gazete Vatan Logo

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 45. bölümü Salı akşamı ekranlara geldi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümü heyecanla beklenir oldu. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile ilgili detaylar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Son bölümünde heyecanlı bir bitiş yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı merak edilir oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünde Hızır ve Meryem arasındaki gerginlikler son bulacak mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 46. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlanınca yazımızda olacak.

Yapımcılığını Raci Şaşmaz üstlendiği, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 46. bölüm fragmanı merak konusu oldu. Henüz yayınlanmayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümleriyle Salı akşamları yayınlanıyor. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Tarık Ünlüoğlu, Sanem Çelik gibi usta isimlerin yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 46. yeni bölümü 8 Kasım Salı akşamı saat 20:00'da ATV'de ekrana gelecek.


EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Handan'ın Çakırbeyli ailesini karıştırmak adına yaptığı hamlesinin sonuçları ağır olmuştur. Son zamanlarda evde artan gergin haller, küslükler henüz nihayete ermemişken, Civciv ve Ayşen'in olayı herkesi darmaduman eder. Ceylan her seferinde yeni bir bahane bularak ailesiyle Hızır arasında mekik dokumaktadır. Meryem ise tepkisini göstermekte geç kalmayacaktır.

Haberin Devamı

Evde bunlar yaşanırken Gülmezlerin bahsettiği yedinci gün gelip çatmıştır. İlyas'ın haklı endişesi yaşanacak felaketi önlemeye yetmez. Ardı sıra gelen tehditlerden yine en masumlar nasibini alır. Özkan'ın yeğeni Taner'le birlikte kurduğu oyun da tıkır tıkır işlemektedir. Ünal bu evrede Hızır'la arası açık olan devlete daha yakın durmak isteyecektir.

Oyuncular:

Oktay Kaynarca
Deniz Çakır
Sanem Çelik
Tarık Ünlüoğlu
Ozan Akbaba
Yunus Emre Yıldırımer
Sabina Toziya
Hakan Karahan
Turgay Tanülkü
Kenan Çoban