Gazete Vatan Logo

Eski eş eski başbakanı dava ediyor

KKTC eski Başbakanı Hüseyin Özgürgün, 3 yıl önce Ankara’da tanışıp evlendiği Dilek Karakuzu ile çekişmeli devam eden davada anlaşma yoluna giderek 2017’nin Aralık ayında boşandı.

Eski eş eski başbakanı dava ediyor

KKTC eski Başbakanı Hüseyin Özgürgün, 3 yıl önce Ankara’da tanışıp evlendiği Dilek Karakuzu ile çekişmeli devam eden davada anlaşma yoluna giderek 2017’nin Aralık ayında boşandı. Anlaşma protokolünde Özgürgün’ün eski eşine evlilik birlikteliği boyunca edindikleri gayrimenkullere katkı payı karşılığı olarak 2018 Nisan ayına kadar 250 bin sterlin ödeyeceği belirtildi. Özgürgün boşanır boşanmaz da soluğu nikah dairesinde alarak boşanma davası sırasında ismi gündeme gelen sevgilisi ünlü manken-oyuncu İnci Pars ile dünya evine girdi.

Ödeme yapmayınca

Ancak nisan başına kadar ödemesi gereken tazminatı Özgürgün ödemeyince eski eşi Karakuzu’nun avukatı Boysan Boyra, soluğu icra dairesinde ve mahkemede aldı. Hüseyin Özgürgün aleyhine bir dizi davanın açılacağını belirten Dilek Karakuzu’nun avukatı Boysan Boyra, “Dilek Karakuzu’nun mağduriyetinin giderilmesi için mahkemeye ve paranın tahsilatı için icra müdürlüğüne başvuruyoruz” dedi.

Bu kapsamda açılacak davaya Özgürgün’ün eşi İnci Pars’ın da dahil olacağını belirten Boyra, İnci Pars hakkında da ayrı suç duyurusunda bulunduklarını belirterek “Her ikisini de dava ediyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı