Gazete Vatan Logo

E-Bordronuzu artık Muhasebat üzerinden alamayacaksınız!

E-Bordro alma işleminizi artık Muhasebat Genel Müdürlüğü üzerinden değil de E-Devlet’in sunduğu hizmetler üzerinden alabilecekseniz. E-Devlet üzerinden bu işlemi nasıl yapacağınızı haberimizden öğrenebilirsiniz.

E-Bordronuzu artık Muhasebat üzerinden alamayacaksınız!

Maliye Bakanlığı’ndan kamu personellerine yönelik olarak dijital bir hizmet sunuluyor. Kamu kurumlarında görevli olan personelin her ay aldıkları memur maaşının ayrıntılı dökümlerini kontrol edebilmelerine imkan veren maaş bordrolarını internet üzerinden görüntüleyebilme imkanı sunan Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü’nün online e-bordro uygulama hizmeti bulunuyor. Kamu personelleri günümüzde internete erişim sağlayabildiği her yerden kolay ve hızlı bir şekilde maaş bordrolarını ayrıntılı ve güncel olarak görüntüleyebiliyor.

Lütfen yönlendirildiğiniz sitede kimlik bilgilerinizi paylaşmayınız.

E-BORDRO İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Günümüzün hızla gelişen teknolojisi yaşamın her alanında internet hizmetleri ile kendisine aktif şekilde yer buluyor. Akıllı cihazlar ve yeni nesil teknolojiler ile birlikte hayatın her alanında internetin kolay erişilebilir olması internet kullanım oranlarını arttırırken, internete olan ilginin de her geçen gün daha geniş kitlelere ulaşması dijital hizmetlerin çeşitlenmesine ve daha geniş alanlara ulaşmasına yol açıyor. Bu kapsamda kamu kurumlarınca da en aktif şekilde kullanılmakta olan internet dünyası vatandaşa kamu işlemlerinde ve sorgulamalarında oldukça önemli bir internet hız ve kolaylığını getiriyor. Dijital platform üzerinde doğrudan kamu personellerine hizmet verecek ve maaş bordrolarını ayrıntılı döküm halinde internet üzerinden görebilme şansı sunacak e-bordro uygulama sayfası ise Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü tarafından sunuluyor.

Haberin Devamı

İnternet platformuna kolay bir şekilde erişim sağlanabilen her noktadan Maliye Bakanlığı’nın internet üzerinde yer alan e-bordro uygulamasını kullanabilen kamu personelleri başta bankacılık işlemleri olmak üzere pek çok resmi işleminde ihtiyaç duyduğu başlıca belgeler arasında yer alan maaş bordrosunu internet kolaylığında görüntüleyebilme imkanı sunuyor. Maliye Bakanlığı kamu personellerinin e-bordro işlemlerinde daha güvenli işlem imkanı sunabilmek amacı ile e-Devlet sistemi kimlik doğrulaması talep ediyor. Dijital platform üzerinde yer alan e-Devlet portalına turkiye.gov.tr adresinden erişim sağlayabilen kamu personelleri, sisteme giriş ekranında ‘e-Devlet şifresi ile giriş’, ‘mobil imza ile giriş’, ‘elektronik imza ile giriş’ ve ‘T.C. kimlik kartı ile giriş’ giriş yöntemlerinden herhangi birisini kullanarak kimlik doğrulaması yapabiliyor.

Haberin Devamı

E-Devlet sisteminde Maliye Bakanlığı’nın e-bordro uygulama ekranı herhangi bir ek bilgi girilmesine gerek olmadan kullanılabiliyor. Bu kapsamda kamu personellerinin sadece e-bordro uygulaması ekranında görmek istedikleri maaş bordrosunu yıl ve ay olarak girmeleri yeterli oluyor. Bu sayede e-bordro uygulamasını kullanarak istenen ay ve yıla ait olan maaş bordrosunu görüntülemek mümkün oluyor.