Gazete Vatan Logo

E-Bordro Muhasebat Genel Müdürlüğü yerine tek tıkla maaş bordrosu alma!

E-bordro alma işlemini artık Muhasebat Genel Müdürlüğü üzerinden yapamıyorsunuz. Tek tıkla maaş bordrosu alma işlemini E-Devlet’ten yapabiliyorsunuz. Nasıl alacağınızı haberimizden öğrenebilirsiniz.

E-Bordro Muhasebat Genel Müdürlüğü yerine tek tıkla maaş bordrosu alma!

Günümüzün dijital hizmetlerinin modern teknolojinin hızlı gelişimi ile birlikte internet kullanımının yaygınlaşması ile birlikte kamu işlemlerinde internet aktif biçimde kullanılıyor. Dijital platform üzerinde yer alan Maliye Bakanlığı’nın e-bordro uygulaması ile sadece dakikalar içerisinde maaş bordrosunu görüntüleyebilme imkanı bulunuyor. Özellikle de Türkiye’de kamu kurumlarının interneti aktif biçimde kullanılıyor olması nedeni ile günümüzde kamu işlemleri için internet aktif biçimde kullanılıyor. Dijital platform üzerinde yer alan Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü’nün e-bordro uygulaması üzerinden tüm Türkiye’de kamu personelleri güncel maaş bordrolarını internet üzerinden öğrenebilme imkanına sahip olabiliyor. Türkiye’de kamu kurumlarında görev alan milyonlarca kamu personeli artık maaş bordrosunu internet üzerinden en güncel ve en ayrıntılı maaş bordrosu dökümünü öğrenebilme imkanına sahip olunabiliyor.

Lütfen yönlendirildiğiniz sitede kimlik bilgilerinizi paylaşmayınız.

Haberin Devamı

E-BORDRO İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Özellikle kamu personellerinin her ay aldıkları memur maaşlarının en ayrıntılı dökümlerinin ve bilgilerinin yer aldığı maaş bordrosunu internet kolaylığında takip edebilmelerine ve inceleyebilmelerine yardımcı olan Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü’nün e-bordro uygulaması günümüzde kamu personelleri tarafından son derece sık ve yoğun bir şekilde kullanılıyor.

Maliye Bakanlığı tarafından dijital platform üzerinde hizmete açılan e-bordro uygulama sayfası üzerinden maaş bordrosunu görüntüleyebilmek isteyen kamu personellerinin dijital platform üzerinde bulunan sanal devlet portalı e-Devlet sisteminde kimlik doğrulaması yapması gerekiyor. İlk dönemde kamu personelleri, internet üzerinde Maliye Bakanlığı’nın kendi web sayfasından kullanabildiği e-bordro uygulaması yapılan yeni güvenli işlem çalışmaları kapsamında artık sanal devlet portalı e-Devlet sistemi içerisinde hizmet veriyor. Bu kapsamda kamu personelleri internete erişim sağlayabildikleri her yerden turkiye.gov.tr adresi aracılığıyla e-Devlet sistemine erişim sağlayabiliyor.

Haberin Devamı

E-Devlet giriş sayfasında ‘e-Devlet şifresi ile giriş’, ‘mobil imza ile giriş’, ‘elektronik imza ile giriş’ ve ‘T.C. kimlik kartı ile giriş’ giriş yöntemlerinden herhangi birisini kullanarak e-Devlet kimlik doğrulaması yapan kamu personelleri e-hizmetler kategorisi altında yer alan Maliye Bakanlığı’nın e-bordro uygulaması üzerinden maaş bordrosunu inceleyebiliyor. Dijital platform üzerinde yer alan sanal devlet portalı e-Devlet sistemindeki e-bordro uygulama sayfasından en güncel aya ait olan maaş bordrosunu görüntüleyebilme imkanına sahip olabildiği gibi aynı zamanda da eski dönemlere ait olan maaş bordrolarını da görüntüleyebilme imkanına sahip olabiliyor. Bu nedenle de e-Devlet sisteminde yer alan Maliye Bakanlığı’nın e-bordro uygulama sayfasında yıl ve ay seçimlerinin gerçekleştirilmesi gerekiyor. Böylelikle artık kamu personelleri her döneme ait en ayrıntılı maaş bordrosunu inceliyor.

Haberin Devamı