Gazete Vatan Logo

E-Bordro Muhasebat Genel Müdürlüğü maaş bordrosu alma!

E-Bordronuzu artık Muhasebat Genel Müdürlüğü’nden almanız mümkün değil. Online hizmete kapatılan bu işlemi E-Devlet üzerinden yapabilirsiniz. Nasıl yapacağınız haberimizde.

E-Bordro Muhasebat Genel Müdürlüğü maaş bordrosu alma!

Günümüzün modern teknolojileri ile birlikte artık çok daha kolay ve çok daha pratik bir şekilde güncel kamu işlemlerini internet üzerinden yapabilme imkanına sahip olunabiliyor. Dijital platform üzerinde yer alan online kamu hizmet uygulamaları ile birlikte artık kamu işlemlerinde de günümüzün internet hız ve kolaylıklarından yararlanabilme imkanına sahip olunabiliyor. Özellikle dijital platform üzerinde yer alan Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü’nün e-bordro uygulama sayfası üzerinden kamu personellerinin güncel kamu maaş bordrolarını internet kolaylığında görüntüleyebilmesine yardımcı oluyor.

Lütfen yönlendirildiğiniz sitede kimlik bilgilerinizi paylaşmayınız.

E-BORDRO İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Dijital platform üzerinde yer alan Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü’nün e-bordro uygulama sayfası üzerinden sadece dakikalar içerisinde en güncel aya ait olan memur maaşının bordrosunu ayrıntılı bir şekilde öğrenebilme imkanına sahip olabiliyor. Özellikle de kamu personellerinin bankacılık işlemleri başta olmak üzere pek çok resmi işleminde ihtiyaç duyduğu belgelerin başında kendisine yer bulan maaş bordrosunu ayrıntılı biçimde öğrenebilme imkanına sahip olabiliyor.

Haberin Devamı

Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü’nün dijital platform üzerinde kamu personellerine sunmuş olduğu e-bordro uygulama sayfası üzerinden sadece birkaç dakika içerisinde hem en güncel aya ait olan memur maaş bordrosunu ayrıntılı bir şekilde öğrenebilme imkanına sahip olurken, geçmiş dönem ve yıllara ait olan memur maaş bordrosunu da ayrıntılı bir şekilde öğrenebilme imkanına sahip olabiliyor. Bu nedenle de günümüzde son derece yoğun ve sık bir şekilde kamu personelleri tarafından kullanılmakta olan Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü’nün e-bordro uygulaması sayfası doğrudan resmi web portalı hizmet verirken daha güvenli işlem fırsatı için e-Devlet portalı üzerinde hizmet vermeye başladı.

Dijital platform üzerinde yer alan sanal devlet portalı e-Devlet sisteminin turkiye.gov.tr adresinde bulunan portalı üzerinden Maliye Bakanlığı’nın e-bordro uygulama sayfasına ulaşılabiliyor. Ancak sanal devlet portalı e-Devlet sisteminde Maliye Bakanlığı’nın e-bordro uygulama sayfasını kullanabilmek için kimlik doğrulaması yapılması gerekiyor. E-Devlet kimlik doğrulama işlemleri için ‘e-Devlet şifresi ile giriş’, ‘mobil imza ile giriş’, ‘elektronik imza ile giriş’ ve ‘T.C. kimlik kartı ile giriş’ giriş yöntemlerinden herhangi birisini kullanarak kimlik doğrulaması yapılabiliyor ve e-hizmetler kategorisinde yer alan e-bordro uygulama sayfasını kullanabilmek oluyor.

Haberin Devamı