Gazete Vatan Logo

Dizi oyuncusu babasını öldürdü!

Ünlü dizi oyuncusu Orhan Şimşek, babasının boğazını keserek öldürdü. Genç oyuncunun psikolojik rahatsızlığının bulunduğu öne sürüldü.

Dizi oyuncusu babasını öldürdü!

Samanyolu TV’de yayınlanan Küçük Gelin dizisinde rol alan ve geçen ocak ayında kaybolması ile gündeme gelen oyuncu Orhan Şimşek, Adıyaman’ın Kahta İlçesi’nde babası Ali Şimşek’i bıçakla boğazını keserek öldürdü. Öldürülen Ali Şimşek’in cesedi Kahta ilçe merkezine birkaç kilometre mesafedeki Salkımbağ Köyü’ndeki bir tarlada bulunurken, oyuncu Orhan Şimşek’in ise güvenlik güçlerine teslim olduğu öğrenildi.

Ortadan kaybolmuştu

Şimşek ocak ayında iki gün kaybolmasıyla gündeme gelmişti. Daha sonra oyuncunun basın danışmanı “Oyuncu Orhan Şimşek, bugün akşam saatlerinde evine dönmüştür. Sağlık durumu gayet iyidir. Gereken açıklamayı daha sonra kendisi yapacaktır” açıklamasını yapmıştı. Şimşek babasıyla gittiği Yalova Çiftlikköy’de ortadan kaybolduğu, yanında telefonu olmadığı için kendisine ulaşılamadığı söylenmişti.

‘Bipolar bozukluğu var’

Annesi Müyesser Şimşek oğlunun ‘bipolar bozukluk’ adı verilen psikolojik rahatsızlığı olduğunu şu sözlerle açıklamıştı: “Oğlum iki gündür kayıp . Kendisinin bipolar bozukluk rahatsızlığı var. Üç aydır ilaçlarını kullanmıyordu. Hastalığı nüksetti. Atakları vardı. Evde çıktı ve gitti. Şu an nerede biz de bilmiyoruz. Emniyet araştırıyor. Çok üzgünüz, bir an önce bulunur inşallah.”

Haberin Devamı

Diziden ayrılmıştı

Oyuncu Gözde Mukavelat, birlikte oynadığı dizide Azad karakterini oynayan partneri Orhan Şimşek’ten şikayetçi olmuştu. Genç oyuncu 9 ay boyunca rol aldığı projede Orhan Şimşek’in kendisine sürekli psikolojik şiddet uyguladığını öne sürerek yapımcısına şikayette bulunmuştu. Mukavelat, partnerinin kendisini odaya kilitlediğini, kapıları yumrukladığını söylemişti. Kötü bir dönem geçirdiğini belirten Orhan Şimşek ise settekilerden kendisine karşı anlayışlı davranılmasını istemişti. Şimşek’in aylarca idare edilmesine dayanamayan Mukavelat, diziden ayrılmıştı.

Orhan Şimşek kimdir?

Küçük Gelin dizisindeki Azad karakterini canlandıran Orhan Şimşek 1985 İstanbul doğumludur. Tiyatroya 2000-2002 yıllarında Kadıköy Halk eğitim Deneme Sahnesi’nde adımını attı. Burada eğitim gördüğü süre içerisinde birçok oyunda yer aldı. 2004-2005 yılları arasında Müjdat Gezen Sanat merkezinde eğitim gördü. Kandemir Konduğun yazdığı İnsanlığın Lüzumu Yok adlı oyunda oynadı. 2005 yılında Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümüne girdi. Orhan Şimşek’in rol aldığı diziler:

Haberin Devamı

- 2007-Genco

- 2008-Karamel

- 2009-Nefes

- 2012-Sultan

- 2012-Sultan

- 2013-Küçük Gelin

Mutlaka tedavi edilmeli

- Prof. Dr. İbrahim Bağcıoğlu: “Bipolar Bozukluk hastalığında iki evre vardır. Biri neşe tarzında manik faz ve diğeri de elem tarzı depresyon fazı. Manik fazda hasta çok konuşur, sağlıklı olmayan bir neşe tarzı vardır. Çok para harcar. Bu dönemde cinayet gibi bir suç işlemez hasta. Depresyon fazında da karamsarlık vardır. Bu sürece hezeyanlar da eklenir ve tedavi olmazsa, çevresine zarar verebilir.”

Menzil Köyü’ne gidiyorlardı

İddiaya göre, Orhan Şimşek dün babası Ali Şimşek ile birlikte özel otomobille Adıyaman’ın Kahta İlçesine geldi. Menzil olarak bilinen Durak Köyü’ne gidecekleri ve burada Nakşibendi tarikatının şeyhini ziyaret edecekleri öğrenilen baba ile oğlu arasında tartışma çıktı. Orhan Şimşek, yolda bilinmeyen bir nedenden tartıştığı babasını öldürdü.

Haberin Devamı