Gazete Vatan Logo

Çukur 88. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 87. Bölüm özeti, son bölümde neler oldu?

Çukur son bölümüyle izleyicisi ile buluştu. 87. Bölüme Yamaç ile Efsun’un sahneleri damga vururken, Çağatay bütün gücüyle Çukur’a saldırmaya devam etti. Selim, Cumali ve Akın’ın etkisiz hale gelmesiyle koruyucusuz hale gelen Çukur’da sular ısındı Çukur halkı huzursuz olmaya başladı. Peki, Çukur 88. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 87. Bölüm özeti, son bölümde neler oldu?

Çukur 88. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 87. Bölüm özeti, son bölümde neler oldu?

Çukur 88. yeni bölüm fragmanı dizinin son bölümünün yayınlanmasının ardından araştırılmaya başlandı. Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden biri olan Çukur yine heyecan dolu bir bölümle ekranlara geldi. Dizinin 87. bölümünde Çağatay bütün gücüyle Çukur’un üstüne yürümeye devam ederken durumdan sadece Koçovalılar değil, tüm Çukur etkileniyor. Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 82. Bölümde neler oldu?

ÇUKUR 88. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çukur yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ÇUKUR 87. BÖLÜM ÖZETİ

Çağatay bütün gücüyle Çukur’un üstüne yürümeye devam ederken yaptıklarından sadece Koçovalı erkekler değil Koçovalı kadınlar da etkilenecek.

Selim, Cumali ve Akın etkisiz hale gelince Çukur’u kimin koruyacağı merak konusu olacak. Çukur halkı giderek çaresizleşirken Çağatay, Yamaç’ın hayatına karşılık para ödülü koyacak. Yamaç ve onu korumaya çalışan Vartolu bir anda kendilerini hedef tahtasında bulacak ve para için kendilerine saldıranlarla amansız bir köşe kapmaca oynayacak. Heyecan ve aksiyon dolu anlar seyirciyi ekran başına kilitleyecek. Çukur’da yaşanan gelişmeler Karaca’yı derinden etkilerken onu korumaya çalışan Azer’le aralarında bir yakınlaşma yaşanacak. Çağatay Yamaç'ı giderek daha çok sıkıştırırken Yamaç'ın kime sığınacağı merak konusu olacak.

Haberin Devamı

ÇUKUR KONUSU NEDİR?

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

Haberin Devamı