Gazete Vatan Logo

Bu Sayılmaz 3. yeni bölümünde Armağan ne yapacak?

Bu Sayılmaz 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu Sayılmaz'ın yeni bölümünde Armağan'ın aşk hikayesi herkesi güldürecek. Çarşamba akşamlarının eğlenceli dizisi Bu Sayılmaz bu akşam izleyicileri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor.

Bu Sayılmaz 3. yeni bölümünde Armağan ne yapacak?

Bu Sayılmaz 3. yeni bölüm fragmanı komik olaylara sahne oluyor. Armağan aşkı için neler yapacağı merakla bekleniyor. Diğer yandan Biricik ile Çırağan arasında neler yaşanacağı da merak ediliyor. İşte yeni bölümde yaşanacaklar...

BU SAYILMAZ 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

BU SAYILMAZ 3. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Bu Sayılmaz 3. bölümde aşık olan Armağan aşkını herkesin duymasını isteyecek. Sevdiğini kadına aşkını itiraf ederken izleyeceğimiz komik anlar ise seyirciyi çok güldürecek. Diğer yandan Sayılmaz ailesinin üniversitede okuyan tek ferdi Biricik Sayılmaz sevdiği adamı yani Çırağan'ı kapısında görünce mutluluktan havalar uçar. Çırağan'ın dediğine göre ailesine rest çeken ve evi terk edip Biricik'in yanına gelen aşık adam aslında o kadar da cesur değildir.

Bekar bir kızın evinde bir erkeğin ne işi var diye sinirden deliye dönen abi Armağan ise Çırağan'ı yakalamak için elinden geleni yapacak.

Aileler arasında uçurum dahi olsa aşklarının kendilerini kurtaracağını düşünen Biricik ile Çırağan'a yeni bölümde neler olacak?

Haberin Devamı