Gazete Vatan Logo

Başkan'ı terleten sürpriz!

Bir anda şarkı çalmaya başlayınca...

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde Uluslararası Türk Kurultayı kapsamında gerçekleştirilen İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu konserine eşi Nesrin Saatcı’yla birlikte katılan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, konseri izlemeye başladı.

Konserin ilk bölümü tamamlanırken sahnenin perdeleri kapandı. Konserin ikinci bölümü başlayıp perdeler açıldığında sahnede Fethiye Belediye Bandosu vardı. Işıklar kapandıktan sonra bando, Duman’ın ’Senden Daha Güzel’ şarkısını çalmaya başladı. Arka sırada oturan bir personelin ayağa kalkıp şarkıya eşlik etmesiyle başlayan sürpriz, tüm salonun şarkıya katılımıyla devam etti. Koro halinde söylenen şarkı karşısında neye uğradığını şaşıran Behçet Saatcı, olup biteni anlamaya çalıştı. Kısa süre sonra şaşkınlığını üzerinden atan Saatcı, memnuniyetini salondakileri alkışlayarak gösterdi.

’SIRTIM TERLEDİ’

Hoş bir sürpriz olduğunu belirten Başkan Saatcı, çok heyecanlandığını söyledi. Saatcı, "Böyle bir şeyin olacağı aklımdan bile geçmezdi. Arkadaşlarımız güzel bir sürpriz hazırlamış. İnanın sırtımdan ter boşaldı. Böyle şeylere alışkın değiliz" diye konuştu.

Haberin Devamı