Gazete Vatan Logo

Barcelona Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

Barcelona Real Madrid bu akşam El Classico'da karşı karşıya geliyorlar. Tüm dünyanın merakla beklediği Barcelona Real Madrid maçı için gözler maç saatine çevrildi. Peki Barcelona Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? İşte Barceleona Real Madrid maçı ile ilgili tüm detaylar..

Barcelona Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

Barcelona Real Madrid maçı için tüm dikkatler maç saatine çevrildi. Barcelona Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? sorularının yanıtını haberimizde sizlerle paylaştık. Tüm futbolseverler tarafıdan merak konusu olan Barcelona Real Madrid maçıyla ilgili bilgiler haberimizde..

Dünya üzerinde gerek bütçe ve başarıları gerek oyuncularıyla nam salmış iki takım olan Real Madrid Barcelona maçı için geri sayım başladı.

Futbolseverlerin merakla beklediği Barcelona - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı izlnebilecek? İşte maç kadroları ve daha fazlası için detaylar...
Edindikleri başarılar ve dünya çapında ün salmış oyuncularıyla en iyi takımlar listesinin üst sıralarında yer alan Barcelona ve Real Madrid, La Liga sayesinde futbolseverlere şölen yaratmaya hazırlanıyor. Milli yıldızımız Arda Turan'ın da forma giydiği Barcelona'da hedef El Clasico'dan galip ayrılmak olurken, rakibinin 10 puan gerisinde yer alan Real Madrid'de ise tek hedef galibiyet ile puan açığını kapatmak.Cumartesi gecesi 21.30'da Camp Nou'da oynanacak maç öncesinde Barcelona 76 puanla lider konumda bulunurken Real Madrid 66 puanla üçüncü sırada yer alıyor.
BARCELONA REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA İZLENECEK?
Barcelona’nın ev sahipliği yapacağı ve Nou Camp stadyumunda oynanacak Real Madrid karşılaşması, 02 Nisan Cumartesi günü TSİ 21:30’da Lig TV 3 ekranlarından naklen izlenebilecek.
EL CLASİCO'DA 231. RANDEVU
"El Clasico"da 231. randevu Yapılan 230 resmi maçın 92'sini Real Madrid, 90'ını Barcelona galibiyetiyle sonuçlandı. La Liga'da 172'ncisi oynanacak El Clasico öncesinde Real Madrid'in 71, Barcelona'nın ise 68 galibiyeti bulunuyor. Ligde Real Madrid'in 10 puan önünde lider olan Barcelona, en az 10 puan öndeyken oynadığı hiçbir El Clasico'yu kazanamadı. La Liga'da 13 kez karşı karşıya gelen iki yıldız futbolcudan Real Madridli Ronaldo 7, Barcelonalı Messi ise 8 gol kaydetti. Milli futbolcu Arda Turan, Barcelona Teknik Direktörü Enrique'nin şans vermesi halinde ilk El Clasico'sunu oynayacak.
Barcelona ile Real Madrid, yarın İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) oynanacak karşılaşmada, "El Clasico" olarak adlandırılan büyük rekabetteki 231. resmi maçlarına çıkacak.
Barcelona ile Real Madrid, 114 yıllık tarihi olan El Clasico'da ilk kez 1902 yılında, dönemin Taç Kupası'nda karşılaştı. Başkent Madrid'deki Castellana Hipodromu'ndaki sahada 2 bin taraftarın önünde oynanan mücadeleyi 3-1 Barcelona kazandı. Takımlar arasındaki ilk resmi maç, 1916'da İspanya Kral Kupası'nda oynandı. Barcelona, sahasındaki karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. 17 Şubat 1929 tarihinde oynanan ilk lig maçında ise Real Madrid, Barcelona'yı deplasmanda 2-1 mağlup etti.
La Liga'nın 31. haftasındaki karşılaşma öncesi 66 puanla 3. sırada bulunan Real Madrid, 1916'dan bu yana oynanan 230 karşılaşmanın (lig, Avrupa kupaları, İspanya Kral Kupası, İspanya Süper Kupası, İspanya Lig Kupası) 92'sini kazandı. 76 puanla zirvede yer alan Barcelona'nın 90 kez sahadan galibiyetle ayrıldığı rekabetin, 48 maçı da beraberlikle sonuçlandı. "Beyaz Şimşekler" lakaplı Real Madrid, 388 gol kaydetti. Taraftarların "Barca" diye de seslendiği Katalan temsilcisi ise rakip fileleri 375 kez havalandırdı.
Yalnızca ligde yapılan maçlar hesaba katıldığında da üstünlük Real Madrid'de. Eflatun-beyazlı takım, ligde oynanan 171 karşılaşmada 71 kez sahadan galip ayrılırken, Barcelona için bu sayı 68 oldu. Takımlar, karşılaşmaların 32'sinde ise yenişemedi. Bu maçlarda 278 gole ulaşan Real Madrid, Barcelona'dan 6 gol fazla kaydetti.

Haberin Devamı