Gazete Vatan Logo

Aşk Laftan Anlamaz 11. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta!

Aşk Laftan Anlamaz dün akşam bomba gibi bir bölüm ile ekranlara geldi. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başaran Aşk Laftan Anlamaz'da heyecan yükseliyor! Hayranları tarafından merakla beklenen Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm fragmanı ve detaylar bu haberimizde...

Aşk Laftan Anlamaz 11. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta!

Aşk Laftan Anlamaz dün akşamyayınlanan bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Show TV ekranlarının sevilen dizisi Aşk Laftan Anlamaz'ın yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Peki 11. bölümde neler olacak? İşte detaylar..

Yapımcılığını Bi yapım'ın üstlendiği başrollerinde Burak Deniz, Hande Erçel gibi isimlerin yer aldığı reyting rekortmeni dizi Aşk Laftan Anlamaz 11. yeni bölüm fragmanı ile 14 Eylül Çarşaba saat 20:00'da Show Tv ekranında...

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“Aşk Laftan Anlamaz”ın 10. bölümünde; Murat ve Didem'in düğün hazırlıkları devam etmektedir. Azime de bu yüzden Sarte'ye gelir. Hayat, onunla konuştuktan sonra umutlanır. Çünkü Azime, Murat'ın kalbinde bir başkasının olduğunu söylemiştir. İpek, Cevat'la yüzleşir, ardından Kerem'le arasını düzeltir. Kerem ise kızların bahçesine kurulan İbrahim'i kıskanmaktadır. Aslı, Hayat'ı ziyaret etmeye gittiğinde Didem'le karşılaşır ve hamileliğine dair bir detay fark eder. Didem ve Derya arasındaki işbirliği devam etmektedir. Murat, herşey yetmezmiş gibi bir de gazetecilerle uğraşmaya başlamıştır. Aslı, İpek ve Kerem'i de yanına alıp Didem'i araştırmaya başlar. Gerçeği öğrendiklerinde ise çok geç kalmışlardır.

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİZİNİN KONUSU

Tekstil İmparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı olan Murat Sarsılmaz (Burak Deniz) Giresun'da doğan ve İstanbul'da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan Hayat'la (Hande Erçel) bir tesadüf sonucunda karşılaşır. Karşılaşmalarından sonra Hayat tesadüfen Murat'ın patronluğunu yaptığı şirkette Murat'ın asistanın asistanı konumunda işe başlar. Murat'ın Hayat'la tanışması bir kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi anlatılıyor. Ve Hayat'ın herkesten gizlediği bir sırrı vardır.