Gazete Vatan Logo

Araç Hasar Sorgulama Kapsamında Tramer Kaydı Bilgileri Öğrenme

Araç hasar kaydı sorgulama yaparak araçların tramer kayıt bilgileri öğrenilebilmektedir. Araç hasar kaydı sorgulama işlemleri ve tramer detayları için haberimizin detaylarına bakabilirsiniz.

Araç Hasar Sorgulama Kapsamında Tramer Kaydı Bilgileri Öğrenme

Araçların hasar ve tramer durumları için kayıtlar üzerinden araştırma yapmak isteyen kişilerin bu konuda yararlanabileceği resmi kaynak Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi’dir. Araçların çeşitli konularda bilgilerini vatandaşlar sunmak için çeşitli uygulamalar geliştiren kurum bu sayede pek çok işlemi online hale getirmiş durumdadır. Hizmet detaylarına erişim sağlamak ve bilgi almak isteyen kişilerin Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi sitesine giriş yapması yeterli olacaktır. Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi internet sitesinde yer alan uygulamaları böylece görerek hizmetler üzerinden bilgi sağlanabilir. Ayrıca Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi SMS servisi aracılığı ile araç hasar kaydı sorgulama yapılabilir.

ARAÇ HASAR SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

ARAÇ BORÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

ARAÇ MUAYENE RANDEVU SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

ARAÇ SİGORTASI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

Araç hasar kaydı sorgulama yapılması için aracın plakasının bilinmesi yeterlidir. Plakası bilinen aracın plakası, SMS olarak 5664’e gönderilerek araç hasar kaydı sorgulama yapılabilir. Araç hasar tramer kaydı sorgulama için gönderilecek olan bu SMS için 4 TL ücret alınacaktır. Gönderilen mesajın ardından araç hasar tramer kaydı sorgulama kapsamında aracın tüm kaza bilgileri kişiler gönderilmektedir. Mesaj ile gönderilen bilgiler sayesinde araçların kaza yapıp yapmadığı kolay bir şekilde öğrenilebilmektedir. Bu açıdan araç hasar sorgulama ve tramer kaydı ile birlikte kesin bilgilere erişim sağlanabilmektedir.

Haberin Devamı

Araç hasar kaydı sorgulama gibi diğer hizmetlerden yararlanmak ve SMS üzerinden bilgi almak isteyen vatandaşların bu konuda Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi2nin resmi sitesini ziyaret etmesi yeterli olacaktır. Yapılacak sorgulamalarda belirlenen şablonlara göre mesaj atılması gerekmektedir. Bu nedenle mesaj göndermek için bu şablonların bilinmesi gerekmektedir. Sigorta Bilgi Ve Gözetim Merkezi sitesinde yer alan şablon bilgileri sayesinde konuyla ilgili bilgi alınmasının yanı sıra kolay bir şekilde araç hasar kaydı sorgulama gibi sorgulamalar cep telefonları üzerinden yapılabilir. Araç hasar kaydı sorgulama ücretlendirmesi diğer hizmetler için de geçerlidir. Her bir sorgulama ücrete tabidir.

Haberin Devamı