Gazete Vatan Logo

AKP'den twitterlı propaganda

İKTİDARDAKİ Ak Parti `Gündemde erken seçim yok' dese de tedbiri elden bırakmıyor. Partililere ders veren Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ali Atıf Bir, facebook, twitter gibi sosyal paylaşım sitelerini kullanmalarını, seçmenle engelsiz iletişim kurmalarını önerdi.

Ak Parti'nin ülke genelindeki tanıtım ve medyadan sorumlu il başkan yardımcıları, hafta sonu Ankara'da tanıtım ve medyadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik başkanlığında toplandı. Partililer iki gün boyunca, Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ali Atıf Bir, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Naci Bostancı, Kanal 24'ün Ankara Temsilcisi Yaşar Taşkın Koç ile Ak Parti İstanbul Milletvekili Nursuna Memecan ve Ak Parti Bursa Milletvekili Mehmet Ocaktan'dan ders aldı.

`ERKEN SEÇİM YOK'

Toplantıya İzmir'den katılan tanıtım ve medyadan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bilal Doğan, açılış konuşmasını yapan Hüseyin Çelik'in kesinlikle erken seçim olmayacağına vurgu yaptığını belirterek, "Çelik, muhalefetin temennisine rağmen erken seçimin olmayacağını söyledi ancak bizlere de `yumurta kapıya gelip dayandığında çalışmayın, şimdiden başlayın' talimatını verdi" dedi.

`İNTERNETE ODAKLANIN'

Doğan, Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Atıf Bir'in siyasi kampanyalar hakkında bilgi verirken, kendilerinden interneti çok iyi kullanmalarını istediğini söyledi. Bilal Doğan, "Prof.Dr. Bir, seçmene telefonla ulaşarak, engelsiz iletişim kurmamızı, tüm partililerin internet üzerinden görüşmesini, seçmenle elektronik posta adreslerine partiyle ilgili çalışmaların gönderilmesini istedi. Prof.Dr. Bir, facebook, twitter gibi sosyal paylaşım sitelerini kullanmamız gerektiğini, mutlaka partide medya danışmanı bulundurmamazı, gazetecilerle ilişkimizi iyi tutmamızın önemini anlattı" diye konuştu. Doğan ayrıca, Prof.Dr. Ali Atıf Bir'in partinin durumunu görmek amacıyla sık sık kamuoyu araştırması yapılmasını ve bu araştırmalarda da rakiplerin durumunun belirlenmesini istediğini belirterek, "Bizden sürekli ve tuturlı bir iletişim talep etti. Beden dilin sözsüz iletişimin nasıl olacağını anlattı" dedi.

Haberin Devamı