Gazete Vatan Logo

Gülümse Yeter 8. yeni bölümü ile nefes kesecek!

Gülümse Yeter yeni bölümü ile nefesleri kesecek! Her bölümü ile izleyicilerde merak uyandıran Gülümse Yeter yeni bölümü yine hayranlarını şaşırtacak! Gülümse Yeter' e ait merak edilenlere ve dizinin fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz..

Gülümse Yeter 8. yeni bölümü ile nefes kesecek!

Gülümse Yeter ilk bölümünden itibaren geniş bir hayran kitlesi kazanmayı başardı. Yayınlanan her bölümü ile yankı uyandırmayı başaran Gülümse Yeter yine heyecan dolu bir bölümle seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor. Gülümse Yeter’ in son bölümünde neler yaşandı? 8. Yeni bölüm fragmanı ve dizi hakkındaki detaylar haberimizde…

MF Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Gülümse Yeter her hafta yeni bölümü ile sevenleri ile buluşuyor. Başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt'un yer aldığı dizi yayınlandığı günden bu yana hayran kitlesini gittikçe genişletiyor. Gülümse Yeter her Salı yeni bölümleri ile saat 20:00'de Show TV’ de…

GÜLÜMSE YETER 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Gülümse Yeter'de Sarp, Yasemin'i karşısına alıp konuşmayıv deniyor. Ona başkasından hoşlandığı tatlı bir dille anlatmaya çalışıyor. Ancak Yasemin bütün olanları bildiğini, hoşlandığı kişinin de kendi ablası olduğunu bildiğini söylüyor. Bununla birlikte Sarp'a ters tepki veriyor. Ancak Yasemin hala Sarp'ı deli gibi kıskanıyor..

Haberin Devamı

DİZİNİN KONUSU

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin ‘in oynadıkları Gülümse Yeter, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunmaya hazırlanıyor.

KÜNYE

Yapım: MF Yapım

Yönetmen: Serdar Gözelekli

Senaryo: Banu Kiremitçi

Oyuncular:

Erdal Özyağcılar

Hasan Civan

Aslı Bekiroğlu

Yasemin Özdemir

Yılmaz Kunt

Sarp Civan

Seray Kaya

Gül Özdemir

Pamir Pekin

Kemal Kaleli

Sermet Yeşil

Ahmet Civan

Erkan Sever

Lütfü Özdemir

Aslı Altaylar

Ayten Civan

Evrim Doğan

Nermin Özdemir

Uğur Kurul

Cem Tuğrul