Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Gülaylar’dan, Altın ve Pırlantada Müthiş İndirimler!

Altın ve Pırlantada İnanılmaz Fiyatlar ve Gelinlere Özel Kampanya…

Takı sektörünün öncü isimlerinden olan Gülaylar, kuyumculuk sektöründe az görülen bir uygulamaya imza atarak Jewelfest kapsamında City’s’ de altın ve pırlantada inanılmaz fiyatlar ve gelinlere özel kampanyalar ile tüketicileriyle buluşturuyor.

Bu çok özel fırsatı kaçırmak istemeyenler gelinler ve damatlar nikah masasından önce, gelinliklerini tamamlayacak en güzel mücevherler için Gülaylar, standında uzun kuyruklar oluşturdu. Fiyat avantajlarını duyan damatlar ise bu festivalden hem karlı hem mutlu ayrıldı.

23-24-25-26-27 Mayıs tarihleri arasında Nişantaşı City’s’de düzenlenecek “ JEWELFEST” kapsamında, Gülaylar, altın ve pırlantada %70’e varan indirimler, her alışverişte gelinlere özel pırlanta kalp kolye hediyesi ile City’s’de sizleri bekliyor.

Gülaylar Group’un 80 yıllık tecrübesinin ürünü olan Gülaylar: şık, farklı, kaliteli altın ve mücevher ürünleri ile bugün yalnız Türkiye’de değil, dünyanın birçok ülkesinde bilinen bir marka olmanın gururunu yaşıyor. Ürünlerinde en son teknolojiyi, ince el sanatı ve ustalık ile birleştiren Gülaylar, yüksek kalitede seri üretim yaparak, yurtiçi ve yurtdışında ilgiyle takip ediliyor. Gülaylar, yılların tecrübesini ve birikimini ürettiği koleksiyonlara yansıtarak dünyanın seçtiği bir Türk markası olmanın gururunu yaşıyor.

www.gulaylar.com

Haberin Devamı