Gazete Vatan Logo

Gözaltı ve tutuklamalar sürüyor

FETÖ darbe girişimi kapsamında Türkiye'nin dört bir yanında gözaltı ve tutuklama işlemleri devam ediyor.

Gözaltı ve tutuklamalar sürüyor

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin sürdürülen soruşturma kapsamında, Türkiye'nin dört bir yanında gözaltı ve tutuklamalar devam ediyor.

ŞIRNAK

*Şırnak'ta 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar gözaltına alındı.

Silahlı FETÖ mensuplarının darbe girişimine ilişkin ülke genelinde başlatılan soruşturmalar kapsamında gözaltılar sürüyor Bu kapsamda, Şırnak'ta düzenlenen operasyonda 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar gözaltına alındı.

Tümgeneral Baysar'ın emniyetteki işlemleri sürüyor.

*Akçay 6. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mesut Savaş gözaltına alındı
Şırnak'ta, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili Akçay 6. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mesut Savaş gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, Şırnak'ta FETÖ darbe girişimi kapsamında başlatılan soruşturma sürüyor.
Soruşturma kapsamında Akçay 6. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Mesut Savaş gözaltına alındı.
Savaş'ın emniyetteki işlemleri sürüyor.

Haberin Devamı

HAKKARİ
*Hakkari'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili gözaltına alınan biri tümgeneral, 5'i tuğgeneral olmak üzere 6 generalin emniyet müdürlüğündeki ifade işlemleri sürüyor.
Alınan bilgiye göre, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Halil İbrahim Ergin, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Otal, Çukurca 2. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Cihat Erdoğan, Bolu 2. Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer, Kayseri Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Aydoğan Aydın ve Şemdinli 34. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Salnur İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınmıştı.
Generallerin emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.
BİLECİK
*Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, Bilecik'te bir kurmay albay ile 7 hakim ve savcı gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, darbe girişimi sonrasında Bilecik Emniyet Müdürlüğü'nün başlattığı operasyon kapsamında Jandarma Genel Komutanlığı'nda görevli olduğu belirtilen Kurmay Albay Harun Karabulut, Kütahya'nın Simav ilçesinde yakalanarak, Bilecik'e getirildi.
Aynı operasyonda Bilecik merkez ve ilçelerinde görev yapan 7 hakim ve savcı da gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şüpheliler, Bilecik Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından, adliyeye sevk edildi.
Öte yandan, Kurmay Albay Karabulut ile savcı ve hakimlerin, sağlık kontrolüne götürüldüğü sırada, vatandaşlar tepki gösterdi.
AYDIN
*Aydın’da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi kapsamında, aralarında iş adamı, öğretim görevlisi, doktor, avukatların da bulunduğu 30 kişi gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, Aydın Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı FETÖ soruşturması kapsamında, Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubelerinin ekipleri il genelinde çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.
Operasyonda "FETÖ'ye destek sağladığı" iddiasıyla aralarında doktor, avukat, öğretim görevlisi ve iş adamlarının da bulunduğu 30 kişi gözaltına alındı.
Gözaltına alınanlar, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ne götürüldü.
BALIKESİR
*Balıkesir'de, 10 hakim ile 9 savcı gözaltına alındı.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, Balıkesir'de yapılan operasyonlarda 10 hakim ile 9 savcı gözaltına alındı.
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, il genelinde yapılan operasyonlarda, 10 hakim ile 9 savcı gözaltına alınarak, İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi.
Gözaltına alınan, hakim E.A, H.İ.K, B.Ş, M.D, N.A.Ö, E.D, S.G, M.G, H.T, B.D. ile savcı Y.Ş, S.Ö, H.Ş, V.Ö, H.Y, A.D, S.K, H.Y. ve E.G'nin emniyet müdürlüğündeki ifade işlemleri sürüyor.
ANTALYA
*Antalya İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Yurdagül tutuklandı
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan Antalya Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ahmet Yurdagül, tutuklandı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan Antalya Jandarma Alay Komutanı Yurdagül, adliyeye sevk edildi.
Yurdagül, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
FETÖ tarafından İstanbul ve Ankara'daki askeri darbe girişimine ilişkin soruşturma başlatan Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri dün Antalya İl Jandarma Komutanlığında arama yapmış, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ahmet Yurdagül gözaltına alınmıştı.
İZMİR
*Jandarma Kurmay Albay Ali Taş İzmir'de gözaltına alındı
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili aranan Jandarma Kurmay Albay Ali Taş, İzmir'de gözaltına alındı.
Aydın Cumhuriyet Başsavcılığınca darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında "sözde darbenin Aydın Sıkıyönetim Komutanı" olduğu belirlenen Jandarma Kurmay Albay Ali Taş, İzmir'de yakalandı.
Taş, Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Aydın'a götürüldü.
*Çiğli 2. Ana Jet Üssü Komutanlığına giden polis, bir binbaşı ile bir yüzbaşıyı gözaltına aldı
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi kapsamında aranan bir binbaşı ile bir yüzbaşı, Çiğli 2. Ana Jet Üssü Komutanlığına giden polisler tarafından gözaltına alındı.
Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ'nün darbe girişimine yönelik başlatılan soruşturma kapsamında aranan iki kişinin Çiğli 2. Ana Jet Üssü Komutanlığında olduğunu belirledi.
Çiğli'deki kışlaya akşam saatlerinde Terör ve İstihbarat Şubesinden kalabalık bir emniyet ekibi, üssün çevre güvenlik komutanı Binbaşı Kenan Boz ile Pilot Yüzbaşı Hasan Aslanbay'ı gözaltına aldı.
Polisin, gözaltı kararını göstermesinin ardından herhangi bir zorluk yaşamadan iki askeri teslim aldığı öğrenildi. Gözaltına alınan askerlerin, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne getirildiği öğrenildi.
Operasyon kapsamında İzmir'de gözaltına alınan askeri personel sayısı 81'e yükseldi.
EDİRNE
*Edirne’de askeri darbe girişimine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 55’inci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hidayet Arı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.
Tuğgeneral Hidayet Arı’nın verdiği ifadesinde, "Bana Genelkurmay’dan talimatla emir geldi. Daha sonra televizyondan darbe girişimi olduğunu öğrenince emri uygulamadım. Tankların kışladan çıkmasını engelledim ve geri çektim. Eğer ki bir suç varsa, bu suç benimdir. Emirleri ben veririm. Diğer görevli personelin hiçbir suçu yoktur. Ben darbe girişiminde bulunmadım" dediği öğrenildi.
Tuğgeneral Arı ile birlikte aynı soruşturma kapsamında gözaltına alınan Tankçı Binbaşı Ekrem Tekinaslan da tutuklanarak cezaevine konuldu.
KARABÜK
*Karabük'te darbe girişimi sonrası TEM Şube ekipleri tarafından sürdürülen operasyonda Çankırı’nın Çerkeş ilçesinden 2 hakim ve Kastamonu’dan da 1 savcı daha gözaltına alındı.
Karabük’te Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) askeri darbe girişimi sonrası TEM Şube Müdürlüğü ekiplerince başlatılan operasyon kapsamında Karabük’te 2 kadın hakim, 5 savcı gözaltına alınırken, bugün yapılan operasyonlar neticesinde Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde görevli Hakim Alparslan Güngör ve Hakim Reyhan Tuğba Güngör ile Kastamonu’da görevli Savcı Engin Güngör gözaltına alınarak Karabük İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.
MANİSA
*Manisa Jandarma Alay Komutanlığında görevli 3 rütbeli asker, darbe girişimine karıştıkları gerekçesiyle emniyet güçlerince gözaltına alındı
Manisa Jandarma Alay Komutanlığında görevli 3 rütbeli asker, darbe girişimine karıştıkları gerekçesiyle gözaltına alındı.
Polis tarafından yakalanan Yüzbaşı Ergün Kupan, Astsubay Başçavuş Yusuf İnci ve Uzman Çavuş Muharrem Alkan Manisa Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.
Darbe girişimine karışmakla suçlanan 3 rütbeli asker sorgulanmak üzere Manisa Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
*Manisa Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Albay Ahmet Çiçek, darbe girişimine karıştığı gerekçesiyle emniyet güçlerince gözaltına alındı
Polis tarafından yakalanan Ahmet Çiçek, Manisa Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra, sorgulanmak üzere Manisa Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
Akşam saatlerinde de Yüzbaşı Ergün Kupan, Astsubay Başçavuş Yusuf İnci ve Uzman Çavuş Muharrem Alkan gözaltına alınmıştı.
KAYSERİ
*Kayseri Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral İsmail Yalçın, gözaltına alındı
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi kapsamında, Kayseri Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral İsmail Yalçın, gözaltına alındı.
FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturmalar kapsamında, gözaltılar sürüyor.
Bu çerçevede, 2'nci Hava İkmal Bakım Merkezi ve Kayseri Garnizon Komutanı Tümgeneral Yalçın, şehir girişindeki Boğazköprüsü mevkisinde yakalandı.
Yalçın, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürülecek.
*Kayseri'de 12'inci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığında görevli 6 asker gözaltına alındı
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi kapsamında, Kayseri'de 12'inci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığında görevli 6 asker gözaltına alındı.
FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturmalar kapsamında, gözaltılar sürüyor.
Bu çerçevede, yakalanan 6 askeri personel, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi.
Askerler buradaki işlemlerinin ardından emniyete götürüldü.
EMNİYET MÜDÜRLERİ DE GÖZALTINDA
*Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde bulunulduğu gece, emniyetle ilişikleri kesilen ve haklarında yakalama kararı bulunan eski emniyet müdürleri Lokman Kırcılı ile Gürsel Aktepe, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı'nın giriş kapısı yakınlarında gözaltına alındı.
AA muhabirinin emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre, 15 Temmuz Cuma gecesi, FETÖ üyelerince organize edilen darbe girişimi sırasında, FETÖ üyesi oldukları gerekçesiyle emniyetle ilişikleri kesilen üç isim Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı giriş kapısı yakınlarında görüldü.
Ekiplerin müdahalesi sonucu haklarında yakalama kararı bulunan eski emniyet müdürlerinden Lokman Kırcılı ve Gürsel Aktepe gözaltına alındı. Yine aynı yerdeki eski Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ile İstihbarat Daire Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Recep Güven'in ise kaçmayı başardığı öğrenildi.
Gözaltına alınan Kırcılı ve Aktepe'nin Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildiği ve ifade işlemlerinin sürdüğü kaydedildi.
Ankara Valiliği'nce, FETÖ darbe girişiminin ardından başkentte düzenlenen operasyonlar kapsamında 149 emniyet mensubunun gözaltına alındığı bildirildi.
3 kişi hakkında da yakalama kararı bulunuyordu
Kırcılı hakkında "Selam Tevhid" soruşturması ile Ankara merkezli "Usulsüz Dinleme" ve "VIP Dinleme" davaları, Aktepe ile Güven hakkında ise Ankara merkezli "Usulsüz Dinleme" ve "VIP Dinleme" davalarından yakalama kararı bulunuyordu.
Firari emniyet müdürlerinin emniyet ile ilişikleri, İç Güvenlik Paketi sonrasında emniyette yapılan düzenleme kapsamında, FETÖ üyesi oldukları gerekçesiyle kesilmişti.
BİTLİS
*Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Bitlis'in Tatvan ilçesinde 6 asker daha gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, Bitlis'in Tatvan ilçesindeki 10. Komando Tugay Komutanlığında görev yapan bir binbaşı, bir yüzbaşı, 2 astsubay ve 2 uzman çavuş gözaltına alındı.
Bitlis Emniyet Müdürlüğüne getirilen rütbeli askerlerin, yapılacak işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Tatvan'da dün darbe girişimi kapsamında Tatvan 10. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Arif Settar Afşar ile aynı birlikte görev yapan Kurmay Başkanı Ercüment Takır ile yine meslekten ihraç edilen Tatvan'da 1 hakim ve 1 savcı, Hizan'da 1 ve Mutki'de 1 hakim de gözaltına alınmıştı.
TOKAT
*Tokat Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Adnan Arslan, tutuklandı
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili gözaltına alınan Tokat Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Adnan Arslan, tutuklandı.
Alınan bilgiye göre, darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Antalya'da yakalanan ve Tokat'a getirilen Arslan, hakim karşısına çırakıldı
Arslan, "FETÖ terör üyesi olduğu" gerekçesiyle tutuklandı.
KIRŞEHİR
*Kırşehir'de, gözaltı kararı bulunan 11 hakim ve savcıdan 6'sı gözaltına alındı
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi kapsamında Kırşehir'de 4 cumhuriyet savcısı ve 2 hakim yakalandı.
FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili Kırşehir'de 11 hakim ve savcı hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Kırşehir Adliyesinde görevli hakim ve savcılardan, 6'sı evlerinde gözaltına alındı.
Zanlılar, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.
Adreslerinde bulunamayan 5 savcı ve hakimin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.
ANKARA
*Polatlı'da 58. Topçu Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Aygün ile 2 yarbay tutuklandı - Gözaltına alınan 118 askerin işlemleri sürüyor
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi kapsamında, Ankara'nın Polatlı ilçesindeki 58. Topçu Er Eğitim Tugayı Komutanı Tuğgeneral Murat Aygün ile 2 yarbay tutuklandı.
FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Tuğgeneral Aygün ve 2 yarbay, Polatlı Adliyesine getirildi.
Darbe girişimi sonrası Polatlı Emniyet Müdürü Özer Şimdi'yi arayarak, kendisinin sözde "Sıkıyönetim komutanı olduğunu" söylediği belirtilen Aygün ile 2 yarbay, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
FETÖ'nün darbe girişimi kapsamında, Polatlı'da gözaltına alınan 1 binbaşı, 1 yüzbaşı, 6 üsteğmen, 3 teğmen, 16 astsubay, 91'i er ve erbaş olmak üzere, 118 askerin işlemleri sürüyor.
MUĞLA
*Muğla'da haklarında gözaltı kararı bulunan 15 hakim ve savcıdan 8'i yakalandı
Muğla'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin haklarında gözaltı kararı bulunan 15 hakim ve savcıdan 8'i yakalandı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili başlattığı soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü yapılanmasına mensup olduğu değerlendirilen Muğla merkez ile Milas, Bodrum, Köyceğiz, Ortaca, Yatağan ilçesinde görevli 15 hakim ve savcı hakkında gözaltı kararı sonrası harekete geçildi.
Bu çerçevede, Muğla'da hakimler Raziye Demirli, Orhan Karabacak, Bodrum'da cumhuriyet savcıları Levent Kaya, Mustafa Demircan, Ömer Faruk Aydın, Yasemin Demircan, Köyceğiz'de Hakim İbrahim Karaalp, Milas'ta Hakim Barboros Hayrettin Ekici gözaltına alındı.
Cumhuriyet Savcısı Şerif Gediz, hakimler Erhan Demir, Sadettin Kocabaş, İsmail Uğur, Ali Bayraktar, İlhami Saykın ve Hatice Avcı Bayraktar'ın yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
ERZİNCAN
FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin 3. Ordu Harekat Kurmay Yar Başkanı Çağlar tutuklandı. *Soruşturma kapsamında ayrıca 1 yarbay ve 2 teğmen ile adli ve idari yargıda görevli 4 savcı daha gözaltına alındı
Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, Erzincan'da adliyeye sevk edilen zanlılardan 3. Ordu Harekat Kurmay Yar Başkanı Tuğgeneral Ekrem Çağlar'ın tutuklandığı, 1 yarbay ve 2 teğmen ile adli ve idari yargıda görevli 4 savcının daha gözaltına alındığını bildirdi.
Arslantaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmanın devam ettiğini ifade etti.
Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3. Ordu Harekat Kurmay Yar Başkanı Tuğgeneral Ekrem Çağlar ve 59. Topçu Eğitim Tugayı Komutanı Tuğgeneral Yüksel Gönültaş ile 6 askeri hakim ve savcının adliyeye sevk edildiğini hatırlatan Arslantaş, Tuğgeneral Çağlar'ın tutuklandığını, diğer zanlıların adli makamlarca sorgusunun ise sürdüğünü belirtti.
Arslantaş, soruşturma kapsamında 1 yarbay ve 2 teğmen ile adli ve idari yargıda görevli 4 savcı daha gözaltına alındığını belirterek, "Bu burada kalmayacak, devletin bütün kılcallarına sızmış olan bu örgütün, bu çetenin, bu eli kanlı terör örgütünün uzantıları birer birer çıkartılacaklar. Hukuk devletinin prensipleri içerisinde hak ettikleri cezayı alacaklar." diye konuştu.
KAYSERİ
15 Temmuz’daki darbe girişimi sonrasında FETÖ/PDY operasyonu kapsamında Kayseri Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri tarafından 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı’nda görevli 6 asker daha gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre 15 Temmuz’daki darbe girişimi sonrasında FETÖ/PDY operasyonu kapsamında Kayseri Emniyet Müdürlüğü TEM ekipleri, 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı’nda görevli 6 askeri daha gözaltına aldı.
Gözaltına alınan askerler, sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından emniyete götürüldü.
IĞDIR
Iğdır’da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 1 hakim tutuklandı, 2 uzman çavuş gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre; FETÖ'nün darbe girişimi sonrası Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında, darbe girişiminde yer aldığı tespit edilen Aralık hakimi Adem Calay ile Aralık Hudut Alay Komutanlığında görevli İbrahim Doğan ve Aykut Demir isimli uzman çavuşlar gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Calay, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanırken, 2 uzman çavuşun emniyetteki sorguları devam ediyor.
ŞANLIURFA
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde biri emniyet amiri 9 polis açığa alındı.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'da FETÖ/PDY terör örgütüyle bağlantılı oldukları iddiasıyla 9 polis açığa alındı. Açığa alınanlar arasında Emniyet Amiri Bilal S. ile polis memurları Adnan Ö., Muzaffer Ç., Mustafa G., Şamil S., Süleyman Y., Ebubekir A., Ekrem A. ve Selahattin A. olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haberin Devamı