Gazete Vatan Logo

Geri sayım başladı! Son 1 hafta

Ronald H. Filler, James G. Rickards gibi finans devlerini ağırlayacak olan FX WORLD ISTANBUL Konferans ve Sergisi İstanbul’da finans gündeminin nabzını tutmaya hazırlanıyor. TSPB, TAKASBANK, BORSA ISTANBUL başta olmak üzere, ACI, TÜGİK, GYİAD, TIM ve önde gelen STK’lar tarafından desteklenen ve yerli ve yabancı yaklaşık beş bin kişinin katılımının beklendiği organizasyon 25 – 28 Eylül 2014 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

İstanbul’u finans çevreleri için bir çekim alanına dönüştürecek olan FX WORLD ISTANBUL kendi alanındaki tüm tarafları bir araya getirerek Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Dünyaca ünlü finans konusunda uzman konuşmacılar, paneller ve eğitimlerle finans dünyasında yol gösterici rolünü üstlenen organizasyon için geri sayım başladı.

Lider etkinlik yönetimi şirketi VIP Kongre ile FX teknoloji platformu temsilcisi METATÜRK Finansal Yazılım A.Ş. tarafından düzenlenen FX WORLD ISTANBUL Konferans ve Sergisi B2B ve B2C olarak iki farklı toplantı formatında düzenleniyor. B2B yalnızca FX profesyonelleri için düzenlenirken, birebir görüşmelerin yapılabileceği B2C yatırımcıları da kapsıyor. Sadece ilginiz olması yeterli! FX hakkında bilginiz olmasına gerek yok, sadece ilginiz olması yeterli.

Haberin Devamı

Program içeriği sadece sermaye ve finans dünyası profesyonelleri için değil, konuya merak duyanlar için de şekillendirilen FX WORLD ISTANBUL kapılarını herkese açıyor. Merak duyanlar için “FX’e giriş - İntegral” eğitimi gibi yeni başlayanlar için FX eğitimleri sunulurken “Yüksek Frekans Veri Analizleri ve Volatilite Sorunları” gibi daha profesyoneller için de birçok farklı eğitim şansı bulunuyor. Yatırımcılar, yatırımlarının bir kısmını yüksek gelir imkanlı piyasalarda değerlendirmek isteyenler, bu konuda kariyer yapmak isteyen üniversite öğrencileri, profesyoneller, genç profesyoneller, girişimciler, girişim ruhu olanlar, dünyadaki gelişmeleri takip edenler, ekonomistler, danışmanlar, vergi uzmanları, stratejik planlamacılar ve vizyonerler; yani kısacası kazananlar arasında yer almak isteyen herkes kendilerine hitap edebilecek panel ve eğitimleri bulabilecek. “Yabancı paraların değişiminden nasıl bir yaşam stili çıkar?” Dünyanın en büyük platformunda işlem yapmak, yatırım pozisyonu almak gerçekten geniş bir vizyon ve dünyayı çok yakından takip etmeyi gerektirir. Burada sadece ekonomi ve politika yok tabi ki...

Haberin Devamı

Yaşam trendleri, moda, sanat, kültür, sağlık, seyahat, hobi, spor da var... Adrenalini yüksek, biraz risk almayı seven kişilere hitap edecek “FX WORLD yaşam tarzı”, minimum etki ile maksimum tepki yaratacak deneyimler yaşatmayı vaat ediyor. Erken kayıtta özel indirimler Erken kayıt olan katılımcılar için indirimler mevcut. Bunun yanı sıra, üç farklı kategoride gümüş, altın ve platin katılım ve günlük giriş biletleri de mevcut.