Gazete Vatan Logo

Gelmeden satıldı!

Mercedes’in 320 bin euroluk martı kanat efsanesi SLS gelmeden 3 tane sattı

1950’Lİ yıllarda efsane haline gelen Mercedes’in ’martı kanat’ı (gullwing) yeniden hayata dönüyor. Alman üretici, kapıları yukarı doğru açılan ilk spor otomobil unvanına sahip SLS’yi baştan yarattı. Bu hafta Türkiye’de de satışa sunulacak SLS AMG, spor otomobil tutkunlarının gözdesi olmaya aday. Araçta, 571 beygir güç ve 650 Nm tork üreten 6.2 litrelik V8 motor yer alıyor. Bu motor sayesinden SLS AMG, 0’dan 100 km’ye sadece 3.8 saniyede ulaşıyor. Mercedes-Benz Türkiye, SLS AMG’yi 320 bin eurodan başlayan fiyatlarla satacak. Ve sıkı durun, otomobil Türkiye’ye gelmeden 3 tane satılmış bile.



Üstsüz Fiat 500 Türkiye’de

FİAT 500’ÜN cabrio versiyonu, Türkiye’de satışa sunuldu. Araç, ilk etapta güçleri 69 ile 100 beygir arasında değişen iki benzinli motorla ithal ediliyor. Fiat 500C, Pop ve Lounge adı verilen iki ayrı donanım seçeneğiyle satın alınabiliyor.

Pop donanım seviyesinde ABS+EBD, sürücü ve yolcu ön hava yastıkları, yan hava yastıkları, perde hava yastıkları, sürücü diz hava yastığı, aktif gergili ön emniyet kemerleri, ESP, ASR, MSR, HBA ve Hillholder, krom kapı kolları, elektrikli ve buğu çözücülü gövde rengi dış dikiz aynaları, yükseklik ayarlı ön ve arka kafalıklar, yükseklik ayarlı direksiyon simidi, “follow me home” farlar, uzaktan kumandalı merkezi kilit, elektrikli ön camlar, manuel klima, yol bilgisayarı, MP3 ve CD çalarlı müzik sistemi standart olarak sunuluyor.


3 farklı renkte kumaş tavan

Lounge paketinde ise Pop donanım seviyesine ek olarak 15 inç alaşım jantlar, krom egzoz ucu, yan cam altı krom çıtalar, ön ve arka tampon üzeri krom barlar, sis farları, park sensörü, direksiyondan kumandalı Blue&Me ses sistemi, yükseklik ayarlı deri direksiyon simidi, deri vites topuzu yer alan standart donanımlardan bazıları.

Fiat 500C, elektrikli soft top tavana (yumuşak tavan) sahip. Kumaş kaplı ve sürgülü tavan sisteminin fildişi, kırmızı ve siyah olmak üzere 3 farklı renk seçeneği bulunuyor. Araç, 35 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Haberin Devamı