Gazete Vatan Logo

Gelin kaçtı

Prens Albert’ın 3. çocuğunu öğrenince ülkesi Güney Afrika’ya kaçmaya kalktı



Monaco’ya prenses olmaya hazırlanan Charlene’in Prens Albert’ın 3. çocuğunu öğrenince ülkesi Güney Afrika’ya kaçmaya kalktığı, son anda Fransız polisi tarafından engellendiği iddiası ortalığı karıştırdı

Vatikan’dan sonra dünyanın ikinci küçük bağımsız devlet olan gösterişli kumarhaneleriyle ünlü Monaco’nun 54 yaşındaki prensi, yarın 75 milyon dolarlık rüya gibi bir düğünle kendisinden 20 yaş küçük olan Güney Afrikalı nişanlısı Charlene Wittstock ile hayatını birleştirmeye hazırlanırken, öne sürülen iki iddia ortalığı karıştırdı. Fransız L’Express gazetesinin haberine göre Charlene, daha önceki ilişkilerinden 6 ve 9 yaşında iki evlilik dışı çocuğu bulunan nişanlısı Albert’in üçüncü bir çocuğu daha olduğunu öğrenince küplere bindi.

Provada öğrendi

Geçen hafta yaşanan olayda Fransa’nın başkenti Paris’te gelinlik provası için giden Charlene, haberi öğrendikten sonra Nice kentine geçerek memleketi Güney Afrika’ya gitmek için tek yönlü bilet aldı. Bunu öğrenen Monaco Prensliği, hemen Fransız yönetemiyle irtibata geçti. Fransız polisi Charlene’nin uçağa binişini engelledi. Daha sonra Monaco’nun önde gelen papazlarından birinin arabulucu olmasıyla Charlene, Monaco’ya dönmeye razı oldu. Monaco iddiaları yalanladı. Prens Albert’in avukatı Thierry Lacoste, “Hakkımızda karalama kampanyası yapılıyor. Dava açacağız” dedi. Evlilik dışı doğan oğlu Alexandre (6) ve kızı Jazmin’i 2005 yılında kabul eden Prens Albert, bu evlilikten resmi bir çocuk dünyaya getiremezse 1297 yılından beri Monaco’yu yöneten Grimaldi ailesi tüm varlığını kaybedebilir.

Haberin Devamı