Gazete Vatan Logo

Gaziantep'te şiddetli patlama!

Gaziantep'te, kentin birçok bölgesinden duyulan patlama sesi, tedirginliğe neden oldu. Patlamanın nedeni araştırılırken, yetkililer, kentte olumsuz bir durumun olmadığını belirtti.

Gaziantep'te şiddetli patlama!

Gaziantep'te bugün saat 23.30 sıralarında şiddetli bir patlama sesi duyuldu. Kentin büyük bir bölümünden duyulan ses, tedirginliğe neden oldu. Vatandaşların ihbarı üzerine polis alarm durumuna geçti. Yetkililer, patlama sesiyle ilgili araştırma yaptı. Ancak yapılan araştırmada, kentte herhangi bir olumsuz duruma rastlanmadı.

Valilik kaynakları, kentte şu an olumsuz bir durumun olmadığını, vatandaşların rahat olmasını istedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de patlama iddiasıyla ilgili doğrulanmış herhangi bir bilgi bulunmadığını söyledi.

Kentte tedirginlik yaratan olayın, savaş uçaklarının alçak uçuşu sırasında duyulan sonik patlama sesi nedeniyle olabileceği belirtildi.

VALİLİKTEN İLK AÇIKLAMA

Gaziantep Valiliği'nden yapılan açıklamada "Sesin kaynağı Suriye tarafındaki jetler olabilir" ifadelerine yer verildi.

BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN'DEN İLK AÇIKLAMA

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Twitter'dan yaptığı açıklamada, "patlama iddiasıyla ilgili doğrulanmış herhangi bir bilgi bulunmamakta" dedi.

Haberin Devamı

GAZİANTEP ŞAHİNBEY BELEDİYE BAŞKANI: HERHANG İBİR SIKINTI YOK

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu "Gaziantep'in her tarafından duyulan patlama ile ilgili şu an şehir içerisinde herhangi bir sıkıntı yok." açıklamasında bulundu.

Tahmazoğlu "duyulan sesli ile alakalı emniyetimiz şu anda araştırma yapıyor net bir bilgi yok. Başka haberlere itibar etmeyiniz." ifadelerini de kullandı.