Gazete Vatan Logo

Galaxy S4 Türkiye''ye hangi işlemci ile gelecek

Samsung Galaxy S4''ün bu işlemciye sahip versiyonu Türkiye''ye gelecek.

Samsung''un amiral gemisi Galaxy S4''ün sevenleri merakla bu cihazın çıkmasını bekliyorlar. Galaxy S4''ün hakkında merak edilen bir konu ise hangi ülkelerde 8 çekirdekli Exynos işlemciyle, hangi ülkelerde 4 çekirdekli Snapdragon işlemciyle piyasaya sürüleceği.

Sammobile''ın yayınladığı liste bu merak edilenlere cevap veriyor. Liste, hangi ülkelerin Galaxy S4''ün hangi sürümlerine sahip olacağını açıkça gösteriyor. Bu listede Türkiye''de yer alıyor ve Türkiye''ye gelecek olan Galaxy S4, beklediğimiz gibi 8 çekirdekli Exynos Octa işlemciye sahip.

Aşağıda tüm listeyi inceleyebilirsiniz.

Ülke:8 çekirdekli Exynos işlemci
4 çekirdekli Snapdragon işlemci
AfganistanevethayırMısırevethayırCezayirevethayırAvustralyahayırevetBangladeşevethayırBelçikahayırevetBosnahayırevetBulgaristanhayırevetÇinevethayırDanimarkahayırevetAlmanyaevetevetEstonyahayırevetFinlandiyahayırevetFransaevetevetYunanistanhayırevetHersekhayırevetHong KongevetevetHindistanevethayırEndonezyaevethayırIrakevethayırİranevethayırİzlandahayırevetİtalyaevetevetKazakistanevethayırKenyaevethayırKoreevetevetLetonyahayırevetLitvanyahayırevetLüksemburghayırevetLibyaevethayırMalezyaevetevetFasevethayırMakedonyahayırevetNepalevethayırHollandahayırevetNijeryaevethayırNorveçhayırevetAvusturyahayırevetPakistanevethayırFilipinlerevetevetPolonyaevetevetPortekizhayırevetRomanyahayırevetRusyaevethayırSuudi ArabistanevetevetİsveçhayırevetİsviçrehayırevetSingapurhayırevetSlovakyahayırevetSlovenyahayırevetİspanyahayırevetSri LankaevethayırTayvanevethayırTaylandevethayırÇek CumhuriyetihayırevetTürkiyeevethayırİngiltereevetevetUkraynaevethayırÖzbekistanevethayırBirleşik Arap EmirliklerievetevetVietnamevethayırKıbrıshayırevet

KAYNAK : Teknolojioku.com - Google ve Code School''dan Chrome DevTools eğitimi

Haberin Devamı