Gazete Vatan Logo

Galatasaray - Medipol Başakşehir maçı: Hangi kanalda, saat kaçta?

Süper Lig’de bugün Galatasaray ile Medipol Başakşehir 23. Kez karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de puan durumunu yeniden şekillendirecek, Galatasaray-Başakşehir maçı, hangi kanalda, saat kaçta?

Galatasaray - Medipol Başakşehir maçı: Hangi kanalda, saat kaçta?

Süper Lig 12. Hafta serüveni, Galatasaray-Medipol Başakşehir ile devam ediyor. Başakşehir, Galatasaray’a konuk oluyor. İki takım bugün 23. kez karşı karşıya gelecek. İşte Galatasaray Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Galatasaray Medipol Başakşehir maçıyla Süper Lig’de 12. hafta açılacak. Galatasaray’da milli takımlarından sakat dönen Fernando Muslera, Ryan Babel ve Christian Luyindama'nın durumları belirsizliğini koruyor. Şener Özbayraklı, Younes Belhanda ve Florin Andone'nin de sakatlıkları sürüyor. İşte Galatasaray Başakşehir maçı saat kaçta sorusunun cevabı…

GALATASARAY BAŞAKŞEHİR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Türk Telekom Stadı’nda oynanacak maç saat 20.30’da başlayacak. beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak mücaedleyi hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Galatasaray, Medipol Başakşehir ile ligde yaptığı son 10 müsabakada 3 kez galip gelebildi. Medipol Başakşehir ise 4 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Galatasaray’ın, ev sahibi olduğu lig maçlarında Cimbom sadece bir kez yenildi, 6 galibiyet aldı, 4 kez de berabere kaldı.

Haberin Devamı

Galatasaray - Başakşehir muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Mariano, Ahmet Çalık, Marcao, Emre Taşdemir, Nzonzi, Lemina, Seri, Feghouli, Ömer, Adem Büyük

Başakşehir: Mert, Caiçara, Ponck, Epureanu, Clichy, Mahmut, Mehmet, Visca, İrfan, Guldbrandsen, Crivelli