Gazete Vatan Logo
Magazin Galada göz kamaştırdı

Galada göz kamaştırdı

49 yaşındaki Amerikalı aktris Taraji P. Henson yeni filminin galasında giydiği elbiseyle gözleri kamaştırdı...

Galada göz kamaştırdı

Tüm oyuncuların hayalini süsleyen Hollywood'daki "Walk of Fame" adı verilen, oyuncuların isimlerinin yıldızların içinde yazılı olduğu o meşhur kaldırımdaki yerini dün alan oyuncu tören sırasında göz yaşlarına boğulmuştu.

49 yaşındaki yıldız bugüne kadar birçok önemli filmde ve dizide yer alarak yeteneğini kanıtladı. Hatırı sayılır bir hayran kitlesine de sahip olan Henson siyahi oyuncular arasında saygın bir yere sahip.

Törende yaptığı konuşmada duygusal anlar yaşayan oyuncu mutluluğunu ifade ederken bir yandan da annesi ve büyükannesiyle orada bulunmanın kendisi için ne kadar önemli olduğunu, tüm başarısına rağmen kendisi için en önemli şeyin aile olduğunu vurguladı.

Henson aynı günün gecesi bir büyük sevinç daha yaşadı. Başrolünde olduğu yeni filmi "What Men Want" (Erkekler Ne İster) filminin galasına katılan yıldız güzelliğiyle göz kamaştırdı.

90'lı yılların en sevilen romantik komedilerinden biri olan "Kadınlar Ne İster" filminin yeniden çevrimi olan filmde başrolde bu kez erkeklerin dünyasında var olmaya çalışan bir kadın menajerin öyküsünü izleyeceğiz.

Haberin Devamı

Meslektaşları tarafından ciddiye alınmayan ve çok çalışmasına rağmen istediği yere gelemeyen bir kadını canlandıran Taraji P. Henson yaşadığı fantastik bir deneyim sayesinde erkeklerin düşüncelerini duymaya başlayınca her şey değişir.

Birden onların ne düşündüğünü, ne hissettiğini, istediğini öğrenen genç kadın mesleki anlamda başarı kazanmaya başlarken aşk ve dostluk ilişkilerinde sıkıntı yaşamaya başlayacaktır.

Film Amerika'da 8 Şubat'ta göterime girecek, ülkemizdeki vizyon tarihi ise belirsiz...