Gazete Vatan Logo
Magazin Frikikten kaçamadı

Frikikten kaçamadı

Elbisesinin askı bölümü kayan manken, bütün çabalarına rağmen göğsünün görünmesini engelleyemedi

Ünlü modacı Dilek Hanif, 2008 yılı yaz koleksiyonunu, Paris Haute Couture Haftası'ndan sonra ilk kez İstanbullular’a tanıttı Kuruçeşme'deki Les Ottomans'da gerçekleştirilen defilede, mankenlerden biri zor anlar yaşadı. Elbisesinin askı bölümü kayan manken, bütün çabalarına rağmen göğsünün görünmesini engelleyemedi.
Paris'in ünlü moda şovlarından biri olan Haute Couture haftası etkinliklerine katılan Türk modacı ünvanını elinde bulunduran Dilek Hanif, koleksiyonunda 20. yüzyıl başlarındaki Osmanlı kültüründen esinlenerek hazırladığı giysilere yer verdi. Modacı defilede tanıttığı kıyafetlerde turkuaz, mercan, gece mavisi, bakır ve altın renkerini ön planda tuttu. Osmanlı ve Türk kültüründen etkilenerek koleksiyonlar hazırlaması ile tanınan Dilek Hanif'in yeni koleksiyonunda da, modern ve geleneksel çizgiler birarada kullanıldı.



Moda dünyası ve cemiyet hayatından yaklaşık 300 ünlü ismin izlediği defilede tanıtılan "Dilek Hanif 2008 Yaz Koleksiyonu" için aralarında Çağla Şikel, Cansu Dere, Ece Sükan ve Pınar Tezcan'ın da yeraldığı 20 kişilik bir manken kadrosu podyuma çıktı. İşlemelerin göz kamaştırdığı defiledeki kıyafetlerde transparan modeller de vardı. Elbise ve tunikleri, mini şortların tamamlaması dikkat çekti. Defile sonunda tanıtılan gelinlikler de büyük alkış topladı.

Haberin Devamı