Gazete Vatan Logo

Fizy ile Sezen Sokakta

Türkiye’nin dijital televizyon platformu TV+, 55. Uluslararası Antalya Film Festivali’nin bu yılki ana iletişim sponsoru oldu. Festival kapsamında ilk kez izleyicilerle buluşan ‘Sezen Sokakta’ belgeseli festivalin ardından sadece dijital müzik platformu fizy’de yer alarak milyonlarla buluşacak.

Fizy ile Sezen Sokakta

55’inci Uluslararası Antalya Film Festivali, Türkiye’nin dijital televizyon platformu TV+’ın katkılarıyla hayat buldu. Bu yıla özel 55 özel filmin sinemaseverle buluştuğu festivalde, Türk Pop Müziği’nin efsane sanatçısı Sezen Aksu’nun şarkılarının yer aldığı ‘Sezen Sokak’ta Belgeseli’nin de ilk gösterimi festival kapsamında gerçekleştirildi.

Rekor büyüme

Turkcell Dijital Servisler ve Çözümlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ayşem Ertopuz ve Turkcell Dijital Medya ve Eğlence Servisleri Direktörü Barış Zavaroğlu bir günün 1.440 dakikasında müşterilerinin yanında olmayı hedeflediklerini belirttiler. Ertopuz, “Turkcell olarak son 10 yılın en yüksek büyüme oranlarını yakalamaya devam ediyoruz. Bu rekor büyümede, data ve dijital servislerimiz büyük rol oynuyor. 3.5 yıl önce başladığımız dijital yolculuğumuzda dönüşümümüzü tamamladık ve dünyanın ilk dijital operatörü haline geldik” dedi.

Turkcell’in yerli uygulamaları aracılığıyla sanat ve müziği her zaman desteklediklerini vurgulayan Ertopuz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Heyecan verici bir projenin destekçisi olmaktan mutluluk duyuyoruz. 2017’nin sonunda hazırlıklarına start verilen ‘Sezen Sokakta’ belgeseli, Türk Pop Müziği’nin gelişimi açısından da önemli bir arşiv niteliğinde… Sezen Aksu’nun unutulmaz şarkılarıyla bezenmiş bu değerli belgeseli, müzik ve sinemaseverlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Festivaldeki galanın ardından belgeselin Türkiye’nin dijital müzik platformu fizy üzerinden milyonlarla buluşacağını da eklemek isterim.”

Haberin Devamı

Turkcell sanatı sahiplendi

fizy ile müziğin gelişimini destekleyen Turkcell, TV+ ile de sinema sektörünü sahiplendiğini ortaya koyuyor. Ulusal ve uluslararası birçok film festivalinin sponsoru olduklarını hatırlatan Barış Zavaroğlu, 3 milyondan fazla aktif kullanıcısıyla mobilde en çok takip edilen televizyon platformu TV+’ın ulusal ve uluslararası film festivallerine destek verdiklerini belirtti.

10 özel yer 10 şarkı

Erkan Güleryüz’ün yazdığı, Bedran Güzel’in yönettiği ‘Sezen Sokakta’ belgeseli Sezen Aksu şarkılarından 10 tanesini, Ankara-İstanbul-İzmir-Eskişehir-Mardin-Antalya-Kapadokya’da hayata geçen akustik performanslarla sergiliyor. fizy sponsorluğunda yapılan çekimler, Peribacaları, Kaleiçi Çarşı, İzmir Kordon, Ankara Garı gibi Türkiye’ye özel mekanlarda gerçekleştirildi. Proje kapsamında İstanbul’da yapılan son çekimde Sezen Aksu’nun sürpriz katılımıyla performans çekimleri tamamlandı.

Haberin Devamı