Gazete Vatan Logo

Fish Card 3 ayda 250 bin üye, 3.5 milyon YTL’lik hediyeye koşuyor

Aralık başında 140 bin üyeye ulaşan ve 2.5 milyon YTL’lik hediye dağıtan Fish kredi kartının üye sayısı yıl sonunda 250 bini, dağıttığı ödül miktarı 3.5 milyon YTL’yi bulacak

Eylül ayında Boyner ve Akbank’ın işbirliğiyle piyasaya sunulan Fish kredi kartı, hem ulaştığı üye sayısı hem de dağıttığı ödüllerle dikkat çekiyor. Aralık başında 140 bin üyeye ulaşan ve 2.5 milyon YTL’lik hediye dağıtan Fish’in üye sayısı yıl sonunda 250 bini, dağıttığı ödül miktarı ise 3.5 milyon YTL’yi bulacak.

2009’da 10 milyon YTL

Fish’in başarısını “Hem müşterilerimizin gönlünü kazanıyoruz hem de pazarlama başarımızı artırıyoruz” sözleriyle özetleyen Boyner Holding’in Murahhas Azası Cem Boyner, “Karta inanılmaz ilgi var. Yıl sonuna kadar 250 binin üzerinde üyeye ulaşmış olacağız. 2.5 milyon YTL’den fazla değerde hediye dağıttık. Sadece yılbaşı hediyesi 1 milyon YTL değerinde olacak” diye konuştu.

2009 yılında da Fish üyelerine kazandırmaya devam edeceklerini anlatan Boyner, “2009 yılında yaklaşık 10 milyon YTL’lik hediye dağıtacağız” dedi.

Fish kredi kartı ile yapılan harcamaların da memnuniyet verici olduğunu kaydeden Cem Boyner, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz, rakiplerimizin reklama ayırdıkları bütçeleri, müşterilerinin hayallerini gerçekleştirmek için kullanıyoruz. Averaj Fish müşterisinin harcamaları piyasanın iki misli. Üstelik bizim Boyner Grubu’ndaki cirosu yüzde 19. Yani yüzde 81’i genele yayıldı, diğer marka ve mağazaları kullanıyor. Rakamlar, Fish alanlar başka kartı kullanmayacak iddiamızın gerçekleştiğini de gösteriyor.”

BMW’den Kenya’da safariye kadar yüzlerce hediye dağıtıldı

Fish Card’la yaptıkları her 10 liralık alışverişle çekilişe katılanların kazandıkları hediyelerden bazıları şöyle:

* Free Lander otomobil (2009 model), 2+1 daire, BMW M3 Coupe otomobil (2009 model), MINI Cooper otomobil (2009 Model),

* New York, Maldives, Bali, Kenya (safari), İsveç (Ice Otel), Bangkok-Phuket, Floransa, Paris, Londra, Barselona, Dubai, St. Petersburg seyahatleri (2 kişilik)

* Cep Telefonu+ 1 yıllık bedava konuşma, görüntülü telefon+1 yıllık konuşma

* Buzdolabı+2.000 YTL değerinde Chip Para

* 5.000 YTL değerinde Chip Para (Teknosa)

* 3.600 YTL değerinde Chip Para (Shell)

* 5.000 YTL’lik Boyner Büyük Mağazacılık hediye çeki

* Plazma + DVD, Apple Set, Home Office

Yılbaşı hediyesi 1 milyon YTL değerinde kat, yat ve jeep

FISH kredi kartı kullananlar yılbaşındaki büyük çekilişte 4+1 daire, Range Rover Sport jeep ve motoryat kazanma şansına sahip olacak. Büyük çekilişte hediye edilecek daire Ağaoğlu Ümraniye Eltes Güneşi projesinde yer alıyor. Boyner Holding Murahhas Azası Cem Boyner, bir kişinin kazanacağı bu hediyelerin parasal değerinin 1 milyon YTL olduğunu söyledi. Boyner’in verdiği bilgiye göre her 10 YTL’lik alışveriş yapan Fish üyesi, 6 ay hediye kazanma hakkına sahip. Her 6 ayda bir haklar sıfırlanıyor ve yeni alışverişlerden doğan haklar devreye giriyor.

Haberin Devamı