Gazete Vatan Logo
Magazin Filmi çekerken uyuyamadığım zamanlar oldu!

Filmi çekerken uyuyamadığım zamanlar oldu!

Filmi çekerken uyuyamadığım zamanlar oldu!

Öznur Serçeler Deccal filminde korkutuyor. " Çekimlerde uyuyamadığım zamanlar oldu çünkü geceleri daha çok çalıştık. Korku filmi olduğu için gece sahnelerimiz daha çoktu" diyor.

Oyunculuğa nasıl başladınız?

Ben müzisyen bir ailenin müzisyen bir çocuğuyum. İlk olarak 2010 yılında Unutma Beni dizisine dahil olarak oyunculukla tanıştım. Birlikte çalıştığım oyuncular tecrübeli ve iyi hocalardı aynı zamanda. Bu biraz da benim şansım oldu bence. Unutma Beni'den sonra çok keyif aldığımı farkedip bu alanda kendimi daha çok geliştirmeye ve eğitimler almaya karar verdim. Sonrası kendiliğinden gelişti.

Şimdiye dek sizi hangi yapımlarda izledik?

Ekranda Unutma Beni, Nuri, Hayat Devam Ediyor, Merhamet, Emret Komutanım Yeniden, Boynu Bükükler, Yalan Dünya, Aşkın Kanunu, Komedi Türkiye'de yer aldım. Sinemada Karışık Kaset ve tabii ki Deccal. Şimdilerde Herşey Aşktan filmini çekiyoruz.

Kendinize örnek aldığınız bir isim var mı?

İşini büyük bir özveriyle en iyi şekilde yapmaya gayret gösteren herkesi kendime örnek alıyorum. Ama kadın oyunculardan diye sorarsanız tabii ki Kate Winslet, Marion Cotillard ve Meryl Streep'in kariyerlerine hayranım.

Haberin Devamı

En çok gözlerinize mi iltifat alıyorsunuz?

Evet genelde gözlerimle ilgili iltifatlar alırım.

Deccal filmindeki rolünüzden bahseder misiniz?

Duygu yetimhanede büyümüş depresif ve öfkeli bir kız. Nurdan karakteriyle tanışmadan çok kısa bir süre önce intihara teşebbüs etmiş. Aslında güçlü ama yorgun bir karakter. Hayatına giren yeni insanlarla birlikte bir düzen kurmaya çalışırken olmayacak birinden hamile kalmasıyla birlikte hikaye başlıyor.

Korku filminde rol almak sizi rahatsız etmedi mi? Çekimler sırasında uyuyamamak vs. yaşadınız mı?

Hayır etmedi. Uyuyamadığım zamanlar oldu çünkü geceleri daha çok çalıştık. Korku filmi olduğu için gece sahnelerimiz daha çoktu. Filmin hikayesi ya da içeriğiyle ilgili bir tedirginlik yaşadım mı diye sorarsanız, hayır her şey yolundaydı.

Hiç film çekimleri sırasında başınıza tuhaf şeyler geldi mi?

Bu cevap bir hayal kırıklıği yaratacak belki ama yaşadığım en korkunç an teknik ekipten birini karanlıkta son anda farkedip irkilmem oldu.

Haberin Devamı

İLK DEFA BÜTÜN DÜNYAYI İLGİLENDİREN BİR KIYAMET SENARYOSU İŞLENDİ

Deccal filmini diğer korku filmlerinden ayıran özellik sizce nedir?

Türk sinemasında ilk defa bütün dünyayı ilgilendiren kıyamet senaryosu işleniyor. Bir bebek doğacak ve bütün dünya bundan etkilenecek. Ama karakter sıradan bir çocuk doğurduğunu zannediyor. Bununla yüzleşmesine şahit olmak izleyici adına daha heyecan verici olacak diye düşünüyorum.

Bundan sonrası için planlarınız neler?

Hayalimdeki oyunculuk kariyerini ve hayatı yaşamak.

MODANIN SIKI TAKİPÇİSİ DEĞİLİM

- En büyük hayaliniz nedir peki?

İçinde huzurlu, mutlu, başarılı, güvende ve sevdiklerimle olduğum bir hayat.

- Bakım sırlarınız nedir? Saç ve cilt için…

Bunlar artık klişe cevaplar oldu ama doğru, ben de bol su içmeye ve cildimi temiz tutmaya gayret gösteriyorum. Saçlarım için arada bir kuaföre bakım yaptırmaya gidiyorum, çok faydası oluyor.

- Modayla aranız nasıl? Takip eder misiniz?

Haberin Devamı

Moda bence keyifli bir uğraş. Ben hiç bir zaman çok sıkı takipçisi olmadım galiba ama hiç alakam da yok diyemem. Sanırım ilgimi çeken bir iki tasarımcı dışında çok da kalpten bağlı değilim.