Gazete Vatan Logo
Magazin Feleğimiz şaştı

Feleğimiz şaştı

Anneleri Gülnihal Açıkgöz’ün intihar girişimiyle sarsılan Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz sessizliğini bozdu

Feleğimiz şaştı

Annem çok hassastır, melektir o. Onu hiçbir zaman ihmal etmiyoruz. Ama bundan sonra o ne istiyorsa daha da çok çaba göstereceğiz. Allah’ın izniyle daha iyi, kendine geldi. Güçlü kadındır annem. Ben de birkaç gün önce ameliyat oldum, safra kesem alındı. Her şey üst üste gelince feleğimiz şaştı. Ruhen tekrar tutunmak gerekiyor.

Konuşulanların aksine Hadise ile aramızda bir kırgınlık yok. Herkes gibi ailevi sorunlar olabilir ama ortada çözülmeyecek bir konu yok. Şunu herkes bilsin Açıkgöz ailesi ayrılmaz. Artık beraber çalışmayacağımız doğru değil. Kıbrıs konserine gidemedim çünkü hastanedeyim. Derya da annemin yanında.

(Hadise’nin fotoğraflarını Instagram’da silmesiyle ilgili olarak) Adı üstünde benim profilim. İstediğimi siler, istediğimi eklerim. Doğru değil mi? Ruhen yeni bir sayfaya ihtiyacım vardı sanırım. Arkasında büyük bir şey aranmasın.

Gülnihal Açıkgöz, intihar girişimi öncesi kızlarına sitem eden bir mektup yazmış, “Ne kardeşlerden ne de evlatlardan yüzüm gülmedi. Allah sizleri güldürsün” demişti.

Haberin Devamı