Gazete Vatan Logo
Magazin Eve Dönüş 7. bölüm fragmanında Kürşat her şeyi açıklıyor-izle

Eve Dönüş 7. bölüm fragmanında Kürşat her şeyi açıklıyor-izle

Atv ekranlarının sevilen dizisi Eve Dönüş 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Eve Dönüş bu akşam ekrana gelecek 7. bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. Kürşat tüm sırları polis'e anlatıyor. Kürşat'ın itmesiyle merdivenlerden düşen Canan hastaneye kaldırılır. Canan bebeğini kaybeder. Eve Dönüş 7. bölüm fragmanı ve tüm ayrıntıları haberimizde...

Eve Dönüş 7. bölüm fragmanında Kürşat her şeyi açıklıyor-izle

Başrollerini Elçin ve Dilşad Çelebi'nin paylaştıkları Eve Dönüş dizisi son bölümünde sürpriz gelişmeler arka arkaya yaşandı. Farklı senaryosuyla kısa sürede dikkat çeken dizide olayların ardı arkası kesilmezken, sırların ortaya çıkmaya başladığı anlar ekrana kilitledi.

Hem oyuncu kadrosu hem iddialı sahneleriyle kısa sürede büyük başarı elde eden dizi, bu hafta 7. bölümü ile ekrana geldi. Eve Dönüş son bölümünde Leyla, Canan'ın büyük sırrıyla onu vurmaya çalıştı. İşte, Eve Dönüş 7. bölüm detayları!

EVE DÖNÜŞ 7. BÖLÜM ÖZETİ

Kürşat'ın itmesiyle merdivenlerden düşen Canan hastaneye kaldırılır. Bebeğini kaybeder. Olan biten her şeyden kendini suçlayan Kürşat, vicdanına yenik düşer ve polise gidip her şeyi itiraf eder. Yusuf, Cengizhan'ın cesedini götürüp bilinmedik bir yere gömer. Arabasını saklar. Abisini öldürdükleri yetmezmiş gibi, bir de şerefsizce suçu onun üstüne atanlara ders verme sırası, Yusuf'a gelmiştir.

Hem cesetten hem de Oflaz'dan kurtulmak için bir plan yapar. Elif ise yaptığı onca şeye rağmen Canan'ın başına gelenlere üzülür. Hastaneye gidip ziyaret eder. Ama Canan hastaneden çıktığında hiçbir şey değişmez. Psikolojisi daha da bozulan Canan, Elif'e kötü davranmaya devam eder. İpek'in ise Yusuf'tan vazgeçmeye niyeti yoktur.

Haberin Devamı

Fırsatını bulur bulmaz, Leyla'yı Yusuf'la ilgili kışkırtır. Yusuf'un kendisini öptüğünü söyler. Leyla her ne kadar İpek'in yanında bozuntuya vermese de, baş başa kaldıklarında Yusuf'la tartışır.