Gazete Vatan Logo

Eve bahar geldi

Konut üreticileri, baharın gelişiyle kampanyalara hız verdi. İstanbul’un dört bir yanında inşa edilen projelerde Nisan ayı boyunca birçok avantaj sunuluyor. Kampanyaların temelinde konut kredi faizini yüzde 1’in altına çeken ödeme planları var. Kiracı bulan, teslime kadar kira ödeyen kampanyalar da yapılıyor

Eve bahar geldi

Kiracıyı buluyor

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da konumlanan projesi Çukurova Balkon’da yeni bir kampanya başlattı. Nisan ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında hemen teslim daireler yüzde 0.99 faiz oranıyla satışa sunuluyor. Çukurova Gayrimenkul, kiralama konusunda anlaşmalı olduğu Adason Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Danışmanlığı şirketi aracılığıyla, yatırımcılara kısa sürede uygun profilde kiracı buluyor. 2 blokta toplam 261 konutun yer aldığı Çukurova Balkon’da, daireler 65 ile 273 metrekare arasında değişiyor.

Faizi sıfırladı

Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe’de yer alan projesi Elite Concept’te yeni bir kampanya başlattı. 60 ay sıfır faiz fırsatı sunulan kampanya kapsamında kişiye özel ödeme planı da uygulanıyor. Oturum ve yatırım amacıyla konut sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağlayan kampanya kapsamında yüzde 10’dan başlayan peşinatlarla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 24 katlı 3 blokta 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşan Elite Concept, Temmuz 2018’de teslime hazırlanıyor. Projenin örnek daireleri de görülmeye hazır. Proje, kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi pek çok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yükseliyor.

Haberin Devamı

Hemen tapu teslim

Gül Proje- Beylikdüzü Belediyesi ortaklığıyla hayata geçen Vira İstanbul, Ağustos’ta teslim edilecek. Toplam 17 bloktan oluşan Vira istanbul’da tapu teslimleri şimdiden yapılıyor. Projede fiyatlar 230 bin liradan başlıyor. Toplam 31 ticari alan ve 1.189 konuttan oluşan Vira İstanbul’da 1+1’den 4+1’e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Proje, 1 milyon metrekare alana kurulu Yaşam Vadisi’ne komşu konumda bulunuyor.

Teslimden önce 2 bin 500 lira

Teknik Yapı, Uplife Kadıköy projesinde düşük peşinat, sıfır faiz ve teslim öncesi kira ödemesini kapsayan kampanya başlattı. Teknik Yapı, daire teslim edilene kadar nakit kira ödemesi yapacak. Daire satın alanların teslim süresine kadar 2 bin 500 liraya varan kira geliri edecekleri bu kampanyada ayrıca yüzde 5 peşinat ve 100 ay sıfır faiz fırsatları da bulunuyor. Kira ödemesi, yüzde 5 peşinat ve 0 faiz bir arada ödeme fırsatının sunulduğu projede peşin alımlarda veya baz faiz oranı ile kredi kullanımlarında yüzde 20 indirim yapılıyor.

Haberin Devamı

Aylık 3 bin TL taksit

Süleyman Ekşi İnşaat tarafından Gaziosmanpaşa’da inşa edilen Ahes Misal İstanbul, yüzde 30 peşinat ve 84 ay şirket bünyesinde taksitlendirme ile ev sahibi yapıyor. Kampanya kapsamında 1+1 konutlar aylık 3 bin TL’den, 2+1 konutlar aylık 4 bin TL’den başlayan taksitlerle satılıyor. Projede fiyatlar 340 bin TL’den başlıyor. Şirket bünyesinde yapılan taksitlendirmenin yanı sıra kişiye özel farklı ödeme alternatiflerinin de bulunduğu Misal İstanbul’da 2 bin 400 konut, otel, cadde dükkanları ve ofis bloğu yer alıyor.

Gurbetçilere özel

Mar Yapı, Divan Residence at G Tower projesinde gurbetçilere özel 2 kampanyaya imza attı. Peşin alımlarda 5 yıl kira garantisi ya da yüzde 25 peşin 36 ay sıfır faiz imkanıyla konut sahibi olmak mümkün. 5 yıl kira garantili 1+1 daireler gurbetçilere özel 599 bin TL’den satışa sunuluyor.

Haberin Devamı

60 aya uzattı

Atmaca Gayrimenkul, kredi faiz oranlarının yüksek seyretmesi karşısında Bahçeşehir Hayat projesinde yatırımcılara 48 ay iç finansman desteği sunarken, bu desteği 60 aya uzattı. Öte yandan Bahçeşehir Atmaca, Bahçeşehir Konakları, Bahçeşehir Park projelerinde 60 ay vadeli, yüzde 0.79 faizle banka kredisi avantajı sunuluyor. Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Adem Atmaca, “Yüksek seyreden kredi faiz oranları karşısında yatırımcılarımızı Atmaca Gayrimenkul korumasına aldık. Prim potansiyeliyle kazançlı yatırım elde etmek isteyenler için alternatif yaratıyoruz” dedi.

Bahçeli ev sıfır faiz

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz Grup ortaklığı ile inşa ettiği Asmalı Bahçe Şehir’de, 36 ay sıfır faiz kampanyası başladı. Dileyenler anlaşmalı Halkbank, Türkiye İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası üzerinden 10 yıl, yüzde 0.99 faizle kredi de kullanabiliyor. 600 milyon TL yatırım ile hayata geçirilen projede 499 adet konut ve 48 adet ticari ünite yer alıyor. 499 konutun 443 adedi bahçeli ev, 56 adedi apartman daireleri olacak. Asmalı Bahçe Şehir, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleriyle brüt 93 metrekareden 214 metrekareye kadar alternatifli dubleks ve tek katlı konutların olduğu az katlı bina alternatifleri sunuyor.

Haberin Devamı

Teslimata başlıyor

Keleşoğlu Holding, 1 milyar dolar yatırım değerine sahip Türkiye’nin en büyük sahil kasabası Deniz İstanbul’un teslim, inşaat ve satış çalışmalarına devam ediyor. Kalyon Evleri etabında yaşamın başladığı Deniz İstanbul projesinde Mercan Konakları, Marina Evleri ve Sedef Konakları’nda satışlar devam ediyor. Satışa çıktığında metrekare fiyatı 4 bin 500 TL olan projede, bu rakam şimdilerde 6 bin TL’ye ulaştı. Proje bütün etapları ile tamamlandığında metrekare fiyatının 5 bin dolar olacağı öngörülüyor. Deniz İstanbul’da fiyatlar Mercan Etabı’nda 395 bin TL’den başlayarak, Marina Villaları’nda 8 milyon TL’ye kadar yükseliyor. Projede teslim heyecanı yaşanıyor. Satışta olan 3 etaptan 2’si 2018 yılı içerisinde teslim edilecek. Marina Evleri ve Mercan 1 etaplarının Mayıs ayında, Mercan 2 etabının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.