Gazete Vatan Logo

Evde en ucuz yarışı

Orta gelirliye yönelik projeler 2006'ya damgasını vuracak. Emlak ve İşyeri Fuarı'nda yer alan bu projelerden biri de Neveser Taşdelen Konakları... Tek Çelik'in imza attığı proje. Ümraniye'nin en ucuz konutları olma iddiasında

İstanbul CNR Expo'da süren Emlak ve İşyeri Fuarı'nda orta gelirlilere yönelik yeni projeler dikkat çekiyor. "En ucuz konut projesi" iddiasıyla birbiri ardına üretilen projeler, katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Bu projelerden biri de Neveser Taşdelen Konakları.

İkitelli'de Emlak GYO işbirliği ile kurulan en büyük konut projesi Misstanbul'a imza atan Tek Çelik İnşaat, Ümraniye'de yeni bir konut projesine başlıyor. TOKİ ile hasılat paylaşımı modeliyle hayata geçirilecek Neveser Taşdelen Konakları projesi, 354 konuttan oluşacak.

Yüzde 85'i yeşil alan
Dış cephelerinde ahşap, cam ve taş malzemelerin ilk kez birarada kullanıldığı projenin yüzde 85'i yeşil alan olarak tasarlandı. Projede kapalı otopark, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness center gibi pek çok sosyal alan da bulunacak.

Metrekaresi 1.300 YTL'den başlıyor
Neveser Taşdelen Konaklarında büyüklüğü 90-185 metrekare arasında değişen daireler, l+l'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerde satişa sunulacak. Metrekare fiyatı 1.300-1.500 YTL arasında değişmesi planlanan konutlar, ortalama fiyatın 1.800 YTL civarında seyrettiği Ümraniye'de en uygun daireler olma iddiasında. Projede daireler 21'i 5 katlı, kalanı 9 katlı olmak üzere 25 blokta yer alacak.

Lale Şehir 'En uygun fiyat bizde' dedi
Ak Yapı inşaat tarafından Halkalı'da 409 konutluk yeni bir projeye start veriliyor. Lale Şehir Konaklarında 70-320 metrekarelik l+l'den 6+1'e kadar farklı seçeneklerde dairelerin metrekare fiyatı ortalama 1.200 YTL olacak Daireler, ilçedeki projelere göre yaklaşık yüzde 50 daha ucuza satılacak Mayıs' ta satışa sunulacak projede 550 araçlık kapak otopark da olacak.

Haberin Devamı