Gazete Vatan Logo

EURO 2016 bileti otomotivden

EURO 2016 bileti otomotivden

Futbol tutkunlarının merakla beklediği Fransa’da düzenlenecek EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası için geri sayım başladı. 8 yıllık hasretin sonunda A Milli Takımı’nın yeniden boy göstereceği turnuva, 10 Haziran-10 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Avrupa Futbol Şampiyonası’nın sponsor otomotiv markaları da tüketicilere yönelik kampanyalarına hız verdi.

Dünyada spora en çok destek veren markalardan biri olan Kia, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın sponsorları arasında yer alıyor. Kia Türkiye, şampiyona için ‘Gol Atan Fransa’ya’ adlı büyük ödüllü bir yarışma düzenliyor. Yarışmayı kazanan 1 şanslı kişi ve davetlisi, 8-11 Haziran tarihleri arasında 3 gece 4 gün Fransa’da ağırlanacak ve EURO 2016 açılış maçını tribünden seyredebilecek. Marka yarışma için bir özel web sitesi hazırladı. Futbolseverler ‘kiailefransaya.com’ adresine girerek ‘Gol Atan Fransa’ya’ yarışmasına katılabiliyor.

EURO 2016 resmi sponsoru Hyundai de Nisan sonuna kadar geçerli olacak kampanya dahilinde i30 Turbo GDI Sport ve Cross Wagon 1.6 CRDI manuel satın alan müşterilerini çekilişsiz kurasız Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçına götürüyor.

Haberin Devamı

Turnuvanın resmi destekleyicilerinden Continental’in yetkili satıcılarından 4 adet Continental marka otomobil, 4x4 veya hafif ticari lastik alan herkes EURO 2016’ya özel tasarlanan Adidas marka replica futbol topunun sahibi oluyor.