Gazete Vatan Logo
Magazin Esra Akkaya Bodrum'daki mekanında Tuba Büyüküstün'ü ağırladı

Esra Akkaya Bodrum'daki mekanında Tuba Büyüküstün'ü ağırladı

Boşandıktan sonra hem İstanbul’u hem de oyunculuğu bırakıp Bodrum’a yerleşen Esra Akkaya, önceki gün kendi mekanında arkadaşı Tuba Büyüküstün’ü ağırladı. Derin sohbete Esra Akkaya’nın oğlu Can Alex ile sevgilisi Yuri Radomisli de eşlik etti.

Esra Akkaya Bodrum'daki mekanında Tuba Büyüküstün'ü ağırladı

Mahallenin Muhtarları dizisinde "Şirin" rolü ile ün kazanan ve daha sonra pek çok dizi ve filmde rol alan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Esra Akkaya, 2 yıl önce Bodrum-Bitez'de Masal Mekan adlı bir yer açtı. Esra Akkaya, önceki gün işletmesinde arkadaşı Tuba Büyüküstün’ü ağırladı.

İlerleyen dakikalarda onlara Esra Akkaya’nın Etiyopya’dan evlat edindiği oğlu Can Alex ile Hollandalı terapist sevgilisi Yuri Radomisli de katıldı.

SICAK KARŞILAMA

Yuri Radomisli, mekana girer girmez Esra Akkaya’nın yanına gidip onu öptü ve o romantik anlar objektife böyle yansıdı. Yeni hayatında mutluluğu yakalamış görünen Esra Akkaya, bu sıcak karşılamanın ardından sevgilisi ve Tuba Büyüküstün’le birlikte sohbete kaldığı yerden devam etti.

Yeni hayatında mutluluğu yakalamış görünen Esra Akkaya, bu sıcak karşılamanın ardından sevgilisi ve Tuba Büyüküstün’le birlikte sohbete kaldığı yerden devam etti.

5 SAATLİK SOHBET

Bir haftadır ikiz kızlarıyla Bodrum’da tatilde olan Tuba Büyüküstün, Esra Akkaya’nın mekanında koyu bir sohbete daldı.

Haberin Devamı