Gazete Vatan Logo

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezona nasıl başlayacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezona ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) nasıl yeniliklerle gelecek? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan hangi oyuncular ayrıldı hangileri katıldı? İşte merak edilen tüm soruların cevapları...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezona nasıl başlayacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 3. sezon tanıtımı yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Eylül'de başlayacağı duyuruldu. Ayrıca diziden ayrılan ve yeni katılan oyuncular oldu. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine dair merak edilen tüm soruların cevapları...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ SEZON TANITIMI

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanı, dizinin hayranlarını heyecanlandırdı. Fakat aynı zamanda yeni sezona dair tanıtımda birşey göremedikleri için yapımcılara ateş püskürtüler. Çünkü Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanı, son sezon final bölümünden sahneler içeriyordu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz fragmanında dikkat çekici iki konu var. Bunlardan bir tanesi dizi yeni sezona Atv'de devam edecek. İkincisi ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonu Eylül ayında başlayacak. Fragmanda yeni sezon tarihine dair tam bir açıklama yok.

MERYEM UZERLİ ARTIK YOK

Atv'nin reyting rekortmeni fenomen dizisinin yeni sezon çekimleri başladı. Başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın oynadığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın geçen yıl kadrosuna Meryem Uzerli de katılmıştı, Uzerli bu sezon olmayacağını söyledi.

Haberin Devamı

İstanbul ile Almanaya arası mekik dokuyan Meryem Uzerli, bu sezon kadroda olmayacak. Yaz başından beri sekiz dizi senaryosu okuduğunu söyleyen Uzerli, "Ocak ayına kadar bir şey yapmayı düşünmüyorum. Ocak'ta yeni bir diziyle ekranda olacağım", dedi.
DİZİYE YENİ OYUNCU
Başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken 8 yaşındaki Beren Gökyıldız, yeni sezonda başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna dahil oldu.