Gazete Vatan Logo

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 71. bölüm ile sezon finali yapıyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 71. bölümü ile yarın akşam sezon finali yapacak. Peki neler yaşanacak, bir sonraki sezona kadar merakla beklenecek. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm fragmanı...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 71. bölüm ile sezon finali yapıyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 71. bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanacak yeni bölümüyle sezon finali yapacak. Hızır vurulacak mı, yoksa bu durumdan kurtulacak mı? İzleyenleri nasıl bir final bekliyor? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yarın akşam ATV'de izlenebilecek.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ (EDHO) 71. BÖLÜM SEZON FİNALİ FRAGMANI

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi son bölümünde Davut'un ölümü kimse için sürpriz olmasa da bu sarsıcı olayın ardından toparlanmak zor olmuştur. Hızır Çakırbeyli en önemli cephesini yani devleti kaybeder.

Sıra mantıklı düşünüp intikam için hazırlanmaya gelir. CIA'in en önemli adamını öldürme planlarında Ceylan kendini öne atar.

Bu iş gerçekleşirse hem intikam alınmış hem de devlet pisliklerden bir nebze temizlenmiş olacaktır. Ceylan üstlendiği bu ölümcül görev için herkesi ikna eder.

Bundan sonra sıradaki isim Davut'u öldürebilmenin verdiği güvenle kendini masanın lideri olarak gören Rüstem'dir. Serkan'ın oyunlarının ortaya çıkmasından sonra başa geçen Nevzat bir an önce Rüstem'i de alabilmek için pazarlık masasına oturur.

Haberin Devamı

İşkence esnasında sevdikleriyle ilgili şüpheye düşürülen Tipi ve Şahin Ağa kırdıkları kalbi onarmak için çabalarlar fakat bu öyle kolay olmayacaktır. Tipi'nin, Gönül ve Hızır ile barışmak için tek çaresi Çakırbeyli hanesinin reisi olan Meryem'dir. Ünal Kaplan ise Ceylan'ın kendisinden bir iyilik istemesinin karşılığı olarak ona evlenmeyi teklif edecektir.