Gazete Vatan Logo

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 69. yeni bölümünde İlyas kurtulacak mı?

Konusu ve oyuncu kadrosuyla oldukça dikkat çeken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 69. yeni bölümüyle bu akşam ATV ekranlarında olacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni bölümünde İlyas'a ne olacağı merak ediliyor. Diğer yandan Hızır'ın nasıl bir operasyona başladığı da düşündürüyor. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu hafta yaşanacaklar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 69. yeni bölümünde İlyas kurtulacak mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayınlandığı günden beri Atv izleyenleri tarafından büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Özellikle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünde oldukça üzücü olaylar yaşanmıştı. Oyuncuların yas içinde olması ekranları başında diziyi izleyenleri de aynı ruh haline sokmuştu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümünde bu üzücü olayların düzelip düzelmeyeceği merak içinde bekleniyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı bize İlyas’ın geleceğinin ne olacağı konusunda herhangi bir bilgi vermiyor. Aynı şekilde yeni bölüm fragmanında Hızır Çakırbeyli de görünmüyor. Acaba İlyas ölecek mi yoksa kurtulacak mı? Hızır Çakırbeyli İlyas’ı kurtarabilmek için nasıl bir yol izleyecek. Tüm bu sorular Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 69. yeni bölümünde cevaplanacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi herkesi ekrana kilitleyecek 69. Bölümü ile 16 Mayıs Salı akşamı Atv’de!

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ DİZİSİNİN 68. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümünde Hızır Çakırbeyli’ye kurulan pusu yüzünden İlyas alınmıştı. Hızır Çakırbeyli ise bozmuş olduğu o oyun nedeniyle bir hayli pişman olmuştu. Hatta Hızır, İlyas’ı kaybetmek yerine kendisini feda etmeye bile hazırdı. İlyas’ın alınması ile beraber Çakırbeyli ailesini büyük bir endişe ve üzüntü sarmıştı. Üstelik bu endişe hiç de yersiz bir endişe değildi. Çünkü hemen ardından Şahin Ağa da alınmıştı. Artık Hızır Çakırbeyli bir an evvel karşı atağa geçmesi gerektiğini biliyordu.

Masa üyeleri Serkan’ın merhametten yoksun olduğunu biliyordu. Bu yüzden hepsi Şahin Ağa ve İlyas’ın tutuldukları yeri bulabilmek adına adeta seferber olmuşlardı. Bu olay ile ilgili olarak herkes ilk bakışta asıl hedefin Hızır’ı zayıflatmak olduğunu düşünüyordu. Ancak aslında gerçek o kadar net göründüğü gibi değildi. Davut da bu olay ile ilgili olarak esas hedefin ta kendisi olduğunu biliyordu. Diğer taraftan olanlar ile alakalı olarak Ünal Kaplan ve Rüstem’in anlaşmış olduğunu yönünde düşünceler dolaşmaya başlar. Davut da kendisi için kurulan o çok tehlikeli ve ölümcül planları bozabilmek için nihayetinde Rüstem’in kapısını çalmak durumunda kalmıştı. Üstelik Davut, Rüstem ziyaretini yanına Ceylan’ı da alarak gerçekleştirmişti. Suzi ise Ünal Kaplan’ın engellemesi yüzünden hiçbir şey yapamadığı için kendisini çok ama çok kötü hissediyordu. Diğer yandan Meryem de yaşanan bu olaylar sonucunda artık daha fazla seyirci kalamayacağının farkındaydı. Bundan sonra plan yapma sırası kadınlara geçiyordu.

Haberin Devamı