Gazete Vatan Logo

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 62. bölümde neler oldu? (EDHO)

Ekranların konusu ve kadrosuyla çok konuşturan dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 62. bölümü dün akşam yayınlandı. İzleyicileri ekrana kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da masanın içinde bulunduğu tehlikeli durumdan nasıl kurtulacağı merak ediliyor. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 63. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 62. bölümde neler oldu? (EDHO)

Salı akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 62. son bölümünde masanın yaşadığı kargaşadan nasıl kurtulacağı merak konusu oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Serkan'ın planlarının istediği gibi sonuçlanmaması pes etmesini sağlayamadı. Peki Hızır bu konudaki düşüncesi ne olacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 63. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Salı akşamları ATV'de...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 62. BÖLÜM FRAGMANI

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 62. BÖLÜM ÖZETİ

Planları bozulan Serkan kendisine oyun kuranların peşini bırakmamakta kararlıdır. Ünal Kaplan yine stratejik davranarak masasındakileri öne atar. Karşı karşıya gelen iki büyük güç arasında kılıçlar çekilmiştir artık. Silah beklerken ölümle karşılanan örgüt üyelerinin arkasındakiler hesap sormak üzere ortaya çıkarlar.

Avni'nin başını çektiği bir plan kurulur. İlyas dahil tüm masa ve galeridekiler kapana kıstırılır. Şu sıralar herkesin amacı aynıdır; içerdeki hainlerin ortaya çıkması. Suzi'nin Amerika'ya gidişinin arkasındaki sebep, Avni ile CIA arasındaki bağlantıları çözmektir. Görevinden el çektirildiği bilinen Davut da aslında içerdeki hainler ortaya çıksın diye Serkan'ın gelişine göz yummuştur.

Haberin Devamı

Arkasındaki güçlerle birlikte yok edilmek istenen Avni için Ceylan da kolları sıvar. Bu işlerin ortasında olan Ceylan ile ilgili taşlar da iyice yerine oturur. Ceylan'ın yapılan planlar dahilinde Avni ile buluşması Hızır'a büyük dert olur. Herkes bunu kıskançlık olarak algılar. Meryem de bu tehlikeyi ortadan kaldırmak için harekete geçer. Çakırbeyli hanesinde tüm bu olanların yanında Suzi rüzgarı da hala etkisini göstermektedir.