Gazete Vatan Logo

Erdoğan'ın mutlu günü

Erdoğan'ın mutlu günü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın Selçuk Bayraktar'la kıyılacak nikahı için misafirler tören alanına gelmeye başladı.

Erdoğan da Huber Köşkü'nden helikopterle nikahın yapılacağı Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezine geldi.

Nikah davetlileri yaya olarak tören alanına geçerken, kültür merkezinin etrafında yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Kültür merkezinin çevresindeki yollar trafiğe kapatılırken, polis helikopteri de önlem aldı.

Yılın Düğününün Organizatörü Tanıdık Bir İsim
Sümeyye Erdoğan’ın düğün organizasyonunu yapan kişinin siyasal iletişim duayeni, Arter Reklam Ajansı Başkanı Erol Olçok olduğu öğrenildi. Daha önce de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çocukları, Ahmet Burak, Necmettin Bilal ve Esra’nın düğününü gerçekleştiren Arter Reklam Grubu şirketlerinden CeoEvent ‘in organize ettiği düğün hazırlıklarına iki ay önce başlanıldı. Düğün için davetiye tasarımı yapıldı. Düğünün yapılacağı Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde özel bir sahne kuruldu. Özel ses, ışık ve watchout sistemi, salon içi çiçek süsleme ve tebrik alanıyla son derece sade ve etkileyici bir atmosfer oluşturuldu. Ayrıca düğüne katılacak tüm davetlilere özel bir hediye verileceği ifade edildi. Yılın düğününe 6.500 kişinin katılacağı tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar’ın nikah töreni öncesinde Katar’dan hareket eden çok sayıda misafir Türkiye’ye geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar’ın Halkalı’daki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde düzenlenecek nikah töreni öncesinde İstanbul’a yüzlerce davetli geldi. Nikah öncesinde Katar’dan da bir grup misafir uçakla İstanbul’a geldi. Atatürk Havalimanı’na inen Boeıng 747 tipi uçak, Devlet Konukevinin yan tarafındaki park alanına yanaştırıldı. Düğün merasimi öncesinde davetlilerin İstanbul’a gelmesiyle Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi ve VİP yolcu bölümü, yoğun günlerden birini yaşadı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar’ın nikah töreni öncesinde Katar’dan hareket eden çok sayıda misafir Türkiye’ye geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar’ın Halkalı’daki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde düzenlenecek nikah töreni öncesinde İstanbul’a yüzlerce davetli geldi. Nikah öncesinde Katar’dan da bir grup misafir uçakla İstanbul’a geldi. Atatürk Havalimanı’na inen Boeıng 747 tipi uçak, Devlet Konukevinin yan tarafındaki park alanına yanaştırıldı. Düğün merasimi öncesinde davetlilerin İstanbul’a gelmesiyle Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi ve VİP yolcu bölümü, yoğun günlerden birini yaşadı.

Haberin Devamı

Düğün için davetiye tasarımı yapıldı. Düğünün yapılacağı Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde özel bir sahne kuruldu. Özel ses, ışık ve watchout sistemi, salon içi çiçek süsleme ve tebrik alanıyla son derece sade ve etkileyici bir atmosfer oluşturuldu. Ayrıca düğüne katılacak tüm davetlilere özel bir hediye verileceği ifade edildi. Yılın düğününe 6 bin 500 kişinin katılacağı tahmin ediliyor.

Haberin Devamı