Gazete Vatan Logo

Erdoğan'ın konvoyunda kaza

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki bakanlar havaalanında düzenlenen toplu açılış sonrası karayolu ile kent merkezine geçti. Başbakan Erdoğan burada ilk olarak Vali Ali Kolat’ı makamında ziyaret ederek kentle ilgili bilgiler aldı. Erdoğan daha sonra, BBP yönetimindeki belediyeyi ziyaret ederek Başkan Doğan Ürgüp ile de kısa bir görüşme yaptı. Ardından partisinin İl Teşkilatını ziyaret ederek partililerle sohbet eden Erdoğan, Cumhuriyet Üniversitesi’ne geçerek Rektör Prof.Dr.İlyas Dökmetaş ile makamında bir görüştü.

KONVOYDA KAZA

Bu arada Başbakan Erdoğan’ın havaalanından kente dönüşü sırasında kendisi takip eden partilileri taşıyan yolcu otobüsü, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı, Sabancı Lisesi kavşağında 14 yaşındaki Cevahir Toprak adlı bisikletli çocuğa çarptı. Kazada yaralanan ve ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan çocuk tedavi altına alındı. Kaza haberini alan Başbakan Erdoğan rektörlük ziyareti için gittiği üniversitede hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Cevahir Toprak için de hastaneye geldi. Erdoğan burada Başhekim Prof.Dr. Gökhan Köylüoğlu’ndan Toprak’ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

ANNE YAZICIOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 25 Mart 2009’da Kahramanmaraş’tan dönerken helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren Büyük Birlik Partisi (BBP) eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun 88 yaşındaki annesi Fidan Yazıcıoğlu’nu oturduğu Mimar Sinan Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti. Erdoğan burada anne Yazıcıoğlu ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu ile bir süre sohbet etti. Görüşme sonrası başbakan evden ayrılarak yeniden Nuri Demirağ Havaalanı’na gitti. Erdoğan ve beraberindekiler alanda bekleyen ‘Ana’ uçağı ile 20.30’da Ankara’ya hareket etti.

Haberin Devamı