Gazete Vatan Logo

Enes Kanter'e büyük şok! İhraç edildi...

Enes Kanter'e büyük şok! İhraç edildi...

Yayımlanan yeni kararnameyle, “terör örgütlerine veya MGK’ca devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen” 10 bin 131 personel ihraç edildi. Görevden ihraç edilenler arasında Genelkurmay imamı firari Adil Öksüz, Enes Kanter'in babası Prof. Dr. Mehmet Kanter, Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda astsubay Ömer Halisdemir'in vurduğu darbeci general Semih Terzi'nin doktor olan eşi Nazire Terzi de kamudan ihraç edildi.

Resmi gazete'de yayımlanan 675 sayılı KHK ile bazı bakanlıklar ve bağlı kuruluşlar ile bazı kamu kurumlarından toplam 10 bin 131 kişi kamu görevinden çıkarıldı. Fethullahçı Terör Örgütü'nün önemli isimlerinden biri olan Adil Öksüz, Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ndeki görevinden ihraç edildi.

PROF.DR MEHMET KANTER DE İHRAÇ EDİLDİ

ABD'nin ünlü NBA liginde basketbol oynayan ve FETÖ yanlısı tweetleri ile tepki toplayan Enes Kanter'in babası Medeniyet Üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Mehmet Kanter son KHK ile ihraç edildi. Prof. Kanter daha önce kamuoyuna bir açıklama yaparak oğlu Enes Kanter'i evlatlıktan reddettiğini açıklamıştı.

Haberin Devamı

PROF.DR MEHMET KANTER KİMDİR?

Prof. Dr. Mehmet Kanter, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi’ni 1988 yılında bitirdi. Zurich Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hhistoloji ve Embriyoloji Doktorasını 1993 yılında tamamladı. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Ana Bilim Dalı’nda 1993 yılında Yardımcı Doçent, 1997 yılında Doçent oldu. Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Ana Bilim Dalı’nda 2003-2005 yılları arasında görev yaptı, Trakya Üniversitesi’nde 2007 yılında Profesör oldu. Kanter, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı görevini yürütmekteydi.

SEMİH TERZİ'NİN EŞİ DE İHRAÇ EDİLDİ!

Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda astsubay Ömer Halisdemir'in vurduğu darbeci general Semih Terzi'nin doktor olan eşi Nazire Terzi de kamudan ihraç edildi.

Kaynak: MİLLİYET