Gazete Vatan Logo
Magazin En mutlu gecemdi

En mutlu gecemdi

Esra Erol 36’ncı yaşını sürpriz bir partiyle kutladı. Geceye ünlü isimler akın etti

En mutlu gecemdi

ESRA Erol, 36’ncı doğum gününü Nişantaşı Limon Köyiçi adlı mekanda kutladı. Ünlülerin akınına uğrayan gecede duygusal anlar yaşayan Erol, “Dolu dolu bir 35 yaş geçirdim ve 36 oldum. Bugün buraya gelen tüm dostlarıma ve aileme teşekkür ediyorum” dedi. Tüm konuklar çıktıktan 1 saat sonra mekanı terk eden Erol, neden geç çıktığı sorulunca “Bizde adettendir. Böyle gecelerde şarkılar söylenir. Gece sonunda da uzun uzun sohbet edilir” yanıtını verdi.

Ercan Saatçi’den küfürlü tepki

GECEDEN iki kadın arkadaşıyla ayrılan Ercan Saatçi, alkolün dozunu kaçırınca ortalığı karıştırdı.Yanına çağırdığı muhabir ve kameramana “S*kt*r git” diyen, küfürler savuran Saatçi, yanındakilere “Bu çocuk nerede çalışıyor? Hemen işine son verdirelim” dedi.

Kenan’la proje yok

BERGÜZAR Korel, geceden oyuncu arkadaşı Onur Büyüktopçu ile ayrıldı. Korel, “Uzun zamandır böyle eğlenmemiştim. Onur’la şarkı söyledik. Herkes çok beğendi” dedi. Muhabirlerin “Kenan İmirzalıoğlu’yla bir projede yer alacağınız haberleri doğru mu?” sorusuna ise “Arkadaşlar böyle bir şey yok. Ben de gazeteden okudum” cevabını verdi.

Haberin Devamı