Gazete Vatan Logo

En güzel bayram mesajları (2017 Kurban Bayramı)

En güzel bayram mesajlarını sizler için derledik. Kurban Bayramı'na az bir süre kala sevdiklerinize mutlu etmek adına en anlamlı bayram mesajları araştırılmaya başladı. Müslüman alemi için büyük önem taşıyan Kurban Bayramı'nda en güzel bayram mesajlarını sevdiklerinize göndererek, bugünün değerini anlatabilirsiniz.

En güzel bayram mesajları (2017 Kurban Bayramı)

İslam aleminde Kurban Bayramı'nın yeri çok önemlidir. Bayramı sevdiklerinizle kutlamanın yanı sıra en güzel ve en anlamlı bayram mesajlarıyla da onları mutlu edebilirsiniz. Böyle bir günün önemini hatırlatmanız amacıyla en beğenilen bayram mesajlarını paylaştık.

EN GÜZEL VE EN ANLAMLI KURBAN BAYRAMI MESAJLARI

- Elinden kuran, dilinden İslam, kalbinden iman, yüreğinden sevgi, gönlünden merhamet, vücudundan sağlık eksik olmasın, bütün duaların kabul Kurban Bayramın mübarek olsun.

- En güzel anıları birlikte paylaşmak dileği ile ve en güzel hatıraları bu bayramda tazelemek dileğiyle Kurban Bayramımız mübarek olsun.

- Bayramlar o kadar büyülüdür ki, gelişi bütün bir yıl beklenir ve gidişindekikeder de ancak böyle bir ikinci geliş ümidiyle hafifler; tasa iken sevinç olur, hüzün iken beklenen bir neşeye dönüşür. Kurban Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar!

- Heyecan ve özIemIe bekIenen kutsaI Kurban Bayramı geIdi, hoş geIdin. Mübarek bayram uIusumuza sağIık, huzur, mutIuIuk, boIIuk ve bereket getirsin. HayırIı bayramIar diIeğiyIe.

Haberin Devamı

- Mübarek Kurban Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

- Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun!

- Allah'u Teala bu mübarek Kurban Bayramınızı hayırlı işlerinizin başlangıcı olarak kabul etsin. Kurban Bayramınız hayırlı ve mübarek olsun.

- İslamın nurlu güneşi kalbine dolsun, makamın cennet hz. Muhammed komşun olsun, günlerin mutluluk, gönlün saadetle dolsun bayramın mubarek olsun.

- En Güzel Bayramların En Güzel Anlıları Sadece Bugün değil Hergün Size güzel bir Anı olsun! Kurban Bayramınız Mübarek Olsun!

- Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile KURBAN BAYRAMINIZI KUTLARIZ...

- Kurban Bayramı tüm İslam Alemine kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin. Kurban Bayramınız hayırlara vesile olsun. İyi Bayramlar...

Haberin Devamı

- Bin damla serilsin yüreğine, Bin mutluluk dolsun gönlüne, Bütün hayallerin gerçek olsun, Duaların kabul olsun bu bayramda. Kurban Bayramın mübarek olsun!

- En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Kurban Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun.

- Bu değerli Kurban Bayramında, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

- Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Kurban Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar!

- Kurban Bayramınızı kutlar, bu mübarek günlerin Allah’a ve Efendimize biraz daha yaklaşmak için vesile olmasını Rabbimizden niyaz ederim.