Gazete Vatan Logo
Magazin En gözde 'yalnız güzel'

En gözde 'yalnız güzel'

Başından bir evlilik geçen Özlem Önal güzelliği ve alımlı haliyle playboyların rüyasını süslüyor. ABD'de yaşayan sosyetik güzel her yerde ilgi odağı oluyor

Amerika'dan gelerek katıldığı yılbaşı eğlencesinde güzelliği ve dekolte elbisesi ile tüm dikkatleri üzerine çeken ve geceye damgasını vuran Özlem Önal 1971 doğumlu.. Dedeman Holding'in kurucusu merhum Kemal Dedeman'ın kızı Nazire Dedeman'ın büyük kızı olan Özlem Önal lise öğrenimini İsviçre'de tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini Londra'da yaptı. Önal, İstanbul sosyetesiyle tanıştığı yıllarda, uzun koyu renk saçları, mütevazi ancak şık giyimiyle dikkat çekiyordu.

İki şarkıya ilham kaynağı
Genç kızlığı döneminde magazin sayfalarında en güzel gözlü sosyete ünlüleri arasında yer alan Önal, yaklaşık 10 yıl önce fantezi müzik şarkıcısı Sinan Özen'le gözlerden uzak bir aşk yaşadı. Bu aşk Sinan Özen'in "Sigaramın Dumanı Sen" adlı şarkısına ilham kaynağı oldu. Özlem Önal'a gönül veren tek şarkıcı Sinan Özen değildi. Özen'in ardından Haluk Levent'le de aşk yaşayan Özlem Önal, ünlü rockçının dillerden düşmeyen "Yollarda Bulurum Seni" adlı şarkısında konu ettiği kadın oldu. Özlem Önal gözlerden uzakta yaşadığı bu iki aşk sonrasında gönlünü STFA'nın ortağı Taşkent ailesinin büyük oğlu Nur Taşkent'e kaptırdı. Dört yıl önce görkemli bir düğünle dünyaevine giren çiftin evliliği fazla uzun sürmedi.
Evliyken New York'ta yaşayan Önal, boşandıktan sonra da Amerika'da kalmaya devam etti. Sık sık ailesini ziyaret etmek için Türkiye'ye gelen sosyetik güzel bu ülkeden alıp getirdiği kıyafetlerle modadaki son tasarımları davetlere taşıdı. 2 yıl önce eşinden ayrıldıktan sonra ünlü banker ve petrolcü Rotschild Ailesi'nin mensuplarından trilyoner işadamı Nat Rothschild ile büyük bir aşk yaşayan Önal, Ali-Ömer Karacan kardeşlerin davetinde arkadaşlarıyla tanıştırdığı sevgilisiyle Çırağan Sarayı'nda konaklamıştı.

Takı tasarımları yapıyor
Kıyafet seçiminde çekiciliğini ve dişiliğini sergileyen tasarımları tercih eden Özlem Önal, Roberta Cavalli ve Versace markalarının kreasyonlarını giyiyor. Önal saç stiline de çok özen gösteriyor. Genç kızlığında beline kadar uzanan saçlarını evlendikten sonra kestiren Önal, her Amerika dönüşünde farklı renk ve modelle dikkat çekiyor. Özlem Önal halen Amerikalı iki arkadaşıyla birlikte New York'ta pırlanta takı tasarımları sergileyip satıyor. Önal, İstanbul sosyetesi kadar dünya sosyetesinde de boy gösteriyor. Yurtdışında katıldığı seçkin davetlerde şıklığı ve güzelliği ile Türk sosyetesini başarıyla temsil ediyor. Önal, 1993'te bir silahtan çıkan kurşunla hayatını kaybeden kardeşi Umut Önal'ın ardından annesinin "silaha hayır" sloganıyla hayata geçirdiği Umut Vakfı'nın kurucuları arasında yer alıyor. Önal, çekiciliğiyle de playboyların en gözde isimleri arasında başı çekiyor.

Haberin Devamı