Gazete Vatan Logo
Magazin Emre Altuğ iş dünyasında da iddialı

Emre Altuğ iş dünyasında da iddialı

Emre Altuğ iş dünyasında da iddialı

Turizm dünyasının ayrılmaz duayenleri Turgay Kıran ve Deniz Anapa, yine turizmci dostlarından FHS ve Gezgin Damaklar markalarının yaratıcısı Ferzan Kırhan ve ünlü Sanatçı Emre Altuğ ile elele verip Alaçatı'ya yeni bir soluk getirdi...

İş kadını, ünlü turizmci Deniz Anapa ve Galatasaray geçmiş dönem ikinci başkanlarından iş adamı Turgay Kıran’ın kalite, şıklık, lezzet ve konforun Fransız esintileri ile hayat bulduğu otel ve restaurant markası olan La Maison, Çırağan ve Yalıkavak’tan sonra şimdi de Alaçatı’da hizmete girdi.

Ege’nin gözde tatil yeri Çeşme, Alaçatı’ da tarihi bir yapıda hayat bulan butik oteli ve hemen yanında hizmete giren şık çizgileri ile dikkat çeken restaurantı ile La Maison, kısa sürede Alaçatı’nın en gözde ve kaliteli mekânlarından biri haline geldi.

İş, sanat ve cemiyet dünyalarının Alaçatı’daki yeni adresi haline gelen, La Maison Restaurant’ da son olarak Fransızca şarkıları en güzel yorumlayan isimlerden biri olarak bilinen müzisyen Devrim Atvur, sahne alıyor. Sanatçı, Fransızca şarkıların yanı sıra zengin Türkçe repertuvarındaki birbirinden güzel şarkılar ile yaz boyunca, haftanın üç günü Çarşamba, Cuma ve Cumartesi akşamları konuklara müzik ziyafeti sunacak.

Haberin Devamı